Home » BEAUTY » Laat je haren voor je spreken met de Redken Transformers Styling Collection

Laat je haren voor je spreken met de Redken Transformers Styling Collection

Laat je haren voor jou spreken met de Transformers Styling Collection van Redken

Bepaalt je (bad) hairday je gemoed? Wees uniek en keer het om: Redken laat je eindeloos stijlen en transformeren afhankelijk van je mood(swing).

Doorbreek het kuddegedrag: definieer jezelf door je unieke stijl en dito hairdo! Kan je al die karaktertrekjes (lees: moodswings) niet kwijt in 1 look? Met de 7 producten uit het Transformers Styling Collection van Redken lukt dat ongetwijfeld! Genoeg dus om te transformeren naar hoe je muts die dag ook staat (pun intended). Ik probeerde 3 producten uit de collectie uit.

1. Outshine 01 Anti-Frizz Polishing Milk (€ 28,50)

Outshine 01 Anti-Frizz Polishing Milk

Deze haarmelk pakt frizzy haar in een handomdraai aan. Het goedje bevat sheaboter: dat temt niet alleen je haar, maar maakt het ook glad en shiny. Breng 1 pompje aan op vochtig of droog haar and you’re good to go.

Door dat pompje worden mijn lokken perfect glad én knoopvrij. Ook blijft mijn kapsel mooi in model: mijn dun haar is meestal niet zo’n fan van producten met shine. Ze maken mijn lokken meestal sluik en vettig. Maar dat is bij deze luchtige melk écht niet het geval.

Look met de Outshine 01 Anti-Frizz Polishing Milk

Met deze haarmelk creëerde ik eindelijk de perfect ponytail: super volumineus, maar wel glad waar dat nodig is! Geen fly-aways, maar wel quick fix à volonté. Zowel voor een brave, lage als een speelse, hoge staart is dit product jouw partner in crime. For all my girlbosses out there! ;-)

2. Iron Shape 11 Thermal Holding Spray (€ 24)

Iron Shape 11 Thermal Holding Spray

Het tweede product in het rijtje is de Iron Shape 11 Thermal Holding Spray: een hittespray die je lokken beschermt én herstelt. Het is geschikt voor alle haartypen en maakt je haar niet krokant. Spray wat van het product op droog haar, sectie per sectie.

Mooie beloftes, maar worden die ook ingelost? Toch wel: dit spul beschermt mijn droge lengtes optimaal én fixeert ze langdurig, zonder ze vet te maken. Vermijd wel de wortels, want daarvoor is ‘ie net wat té voedend. De spray ontwart mijn manen in no time. Verder heeft de spray een lekkere kappersgeur en vernevelt hij goed.

Look met de Iron Shape 11 Thermal Holding Spray

Ik gebruik ‘m graag voor een retro hippie look: stijltang door mijn lokken en hop, klaar voor Woodstock met mijn lange, steile coupe en middenscheiding.

3. Rough Paste 12 Working Material (€ 28,20)

Rough Paste 12 Working Material

Met de Rough Paste 12 Working Material wordt die messy look kinderspel. Het is ook het ideale product voor korte coupes. Verdeel wat van de paste in je handen en ga er dan mee door je haar. Wil je het nog wat nonchalanter? Door je haar gaan en kneden is de boodschap!

Dit spul heeft een sterke fixatie, maar houdt je haar tegelijk flexibel. Jep, zelfs bij lange lokken is dat het geval. Ook zorgt het goedje voor een matte finish én een langdurig resultaat. Toegegeven, mijn lokken zagen er wat shinier uit dan normaal, maar ik kon wel de hele dag door mijn haar blijven restylen.

Look met de Rough Paste 12 Working Material

Ik gebruik de paste om mijn kapsel wat meer schwung te geven. Ik noem het mijn bossy look. In realiteit is het gewoon een combinatie van een out-of-bed coupe en dun haar, maar da’s ons geheimpje. ;-) Mijn motto voor deze look: Don’t be a copy, just paste!

Het Transformers Styling gamma van Redken koop je bij erkende Redken salons.

Quick fix make-up liefhebber voor korte ochtendroutines, last-minute- meisje, creatief, opportuniteitenspotter, geboeid door innovatie, beauty trends en life-hacks, connecting-the-dots, outfit matching make-up- kleuren, verzamelt graag kleding en schoenen, houdt van comfy-chique, wine&dine.