Home » LIFESTYLE » cities » L’atelier en ville

L’atelier en ville

Onze hoofdstad kent veel verborgen pareltjes, zo ontdekte ik onlangs tijdens een weekendje Brussel deze prachtige winkel. Liefde op het eerste zicht, die L’atelier en ville.

Bruxelles ma belle. Op zondag door de kleinere winkelstraatjes in Brussel slenteren, zorgt voor veel ontdekkingen. De recentste is L’atelier en ville. Een supertoffe concept store, waar je op de benedenverdieping kan genieten van een lekkere kop koffie of uitgebreide lunch. Chai latte, carrot cake, pecannotentaart, … noem maar op! Daarnaast wordt ook je culturele honger gestilt met de nodige schilderijen en originele houten meubels. Op de bovenverdieping gaat je shophart sowieso sneller slaan:  jonge ontwerpers stellen hier hun creaties voor. Je kan er in alle rust rondneuzen, met hippe muziek op de achtergrond.

Ik verloor mijn hart aan een green velvet jacket. Het vetste jasje in mijn kleerkast, for sure. Sindsdien heb ik niets anders meer aangehad. Ook deze black lace top, met een kleine glinstering in, kon ik niet laten liggen. Twee stuks waar ik al ontzettend veel plezier aan heb gehad. De prijs/kwaliteit-verhouding valt bovendien super goed mee. Kortom, ik denk dat het niet lang duurt vooraleer ik nog eens in Brussel vertoef.

Ken jij L’atelier en ville al?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.