Home » BEAUTY » Lentekriebels met de Cactus Blossom collectie van The Body Shop

Lentekriebels met de Cactus Blossom collectie van The Body Shop

Lentekriebels met de Cactus Blossom collectie van The Body Shop

Mijn favoriete geuren nemen me instantly mee naar een warme, stralende dag. En da’s precies hoe ik de nieuwe Cactus Blossom collectie van The Body Shop zou omschrijven.

De Limited Edition bestaat uit een Hand Wash, een Shower Gel, een Body Scrub, een Body Butter en een Body Yogurt. Stuk voor stuk geuren de producten naar de lente: lekker fris, maar tegelijk ook uniek. Geen traditionele lentegeur, zeg maar. Ik mocht van The Body Shop de douchegel, de scrub, de body butter en de body yogurt uittesten.

The Body Shop Cactus Blossom Shower Gel

Starten doen we met de Shower Gel (€ 7). Die schuimt lekker en laat m’n huid zacht en gehydrateerd achter.

The Body Shop Cactus Blossom Body Scrub

De Body Scrub (€ 17) stelt ook niet teleur: door de mix van cactusbloesem, frambozenzaadjes en honing scrubt het mijn huid zachtjes. Resultaat? M’n huid blijft nóg zachter achter!

The Body Shop Cactus Blossom Body Butter

Vervolgens ga ik aan de slag met de Body Butter (€ 17). Deze heeft een dikke substantie, maar smeert wel goed uit. Ideaal voor de koudere dagen, wanneer je last hebt van een droge huid. Dit spul hydrateert namelijk op en top. By far mijn favoriet uit de collectie!

The Body Shop Cactus Blossom Body Yogurt

Last but not least is er de Body Yogurt (€ 17). Die heeft een gelachtige textuur, waardoor het spul snel intrekt. Jouw partner in crime dus als de temperaturen stijgen. ;-)

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO