Home » FASHION » Let’s go to the beach met de Bijenkorf

Let’s go to the beach met de Bijenkorf

Let’s go to the beach met de Bijenkorf

Sun’s out en wij wanen ons al in een tropisch paradijs met een cocktail in de hand. Bij dat plaatje hoort natuurlijk ook swimwear én daarvoor namen wij een kijkje in de swimwear collectie van de Bijenkorf!

Laat de zoektocht naar de ideale swimwear maar beginnen! Kies jij voor een bikini of badpak? 1 ding is zeker: de perfecte beach outfit vind je bij de Bijenkorf!

1. Monochromatic print

Monochromatic print

1. Kaftan: € 49,95 – 2. bikinitop: € 70 – 3. bikinislip: € 50 – 4. slippers: € 65

De bikini’s van Love Stories zijn by far mijn favorieten bij de Bijenkorf. Jep, dit populaire lingeriemerk heeft ook een uitgebreid assortiment aan swimwear! En deze bikini met sterrenprint staat sowieso hoog in mijn wishlist. Echt een showstopper! Hou de rest simpel door ‘m te combineren met een doorzichtige kaftan en basic slippers.

2. Sporty spice

Sporty spice

1. Badpak: € 99,90 – 2. Short: € 50 – 3. slippers: € 33

Ook de sportieve badpakken van Tommy Hilfiger doen mijn hipster hartje sneller slaan! Ze ogen übercool én lijken me gemakkelijk om een plonsje in te wagen! Dit oldskool exemplaar mag er zeker wezen. Leuk met 90’s slide-on’s (met een grappige boodschap ;-)) en een sportieve short.

3. Pretty details

Pretty details

1. Tuniek: € 130 – 2. sandalen: € 80 – 3. bikinitop: € 85 – 4. bikinislip: € 45

Details als touwtjes, riempjes en rijglinten zijn natuurlijk ook leuk! Handig om je features, zoals je taille, in de verf te zetten. Met deze groene cutout bikini van Seafolly lukt dat moeiteloos. Mix en match met gouden sandaaltjes, en een dito tuniek.

4. Retro vibes

Retro vibes

1. Bikinitop: € 119,95 – 2. bikinislip: € 69,95 – 3. sandalen: € 105 – 4. pareo: € 39,95 – 5. hoed: € 29,95

Bikinibroekjes met een hoge taille én een retro kleurtje maken een comeback. I-de-aal als je zoals mij wat onzeker bent over je lovehandles. En ook nog eens sexy, wie zei er dat less more was? Deze retro bikini van Marlies Dekkers past helemaal in dat straatje! Ga helemaal retro met een pareo, een flaphoed en elegante sandaaltjes erbij.

5. Bohemian chic

Bohemian chic

1. Bikinitop: € 60 – 2. bikinislip: € 52 – 3. espadrilles: € 89,90 – 4. strandtas: € 59,99 – 5. kaftan: € 49

Last but not least vind ik ook swimwear met een bohemian touch to die for! Romantische ruffles in een zeemzoete kleur of een dromerige print? Yes sir! Dit exemplaar van Seafolly zou ik dragen met een luchtige witte kaftan, espadrilles en een oversized strandtas. Bohemian all the way!

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.