Home » FASHION » Levi’s & Justin Timberlake

Levi’s & Justin Timberlake

Donderdag mocht ik naar de launch party van de langverwachte collectie van Levi’s & Justin Timberlake. Hoewel Justin zelf niet aanwezig was, heb ik mijn ogen de hele avond goed de kost kunnen geven: super gave collectie, toplocatie, lekker eten en optredens van opkomend talent.

We werden uitgenodigd op een boot in Amsterdam voor een etentje, de collectie-voorstelling én de afterparty. Wat een locatie zeg! Typisch Amsterdam zo aan het water. Heel de boot was aangekleed met stuks en promo-materiaal uit de collectie die sinds 4 oktober in de winkelrekken ligt. De collectie is op & top Justin, elk stuk zou hij zelf dragen en straalt zijn stijl uit.

Jammer genoeg is het enkel een mannencollectie, maar er zijn stuks bij die eveneens door vrouwen gedragen kunnen worden. 20 stuks telt de Fresh Leaves-lijn: allemaal vertrouwde Levi’s items, maar met een twist. Er zitten trucker jasjes tussen, ruitjeshemden, hier en daar wat camouflage print… Geen super opvallende fashion items, wel stuks die ideaal zijn voor je dagelijkse look en dit tegen vertrouwde Levi’s prijzen.

De collectie is onder andere verkrijgbaar bij WEAR Leuven.

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.