Home » BEAUTY » L’Occitane Petal Cleansing Oil

L’Occitane Petal Cleansing Oil

IMG_20170831_081107 copy

Omdat ik de laatste tijd meer waterproof make-up gebruik, is een goede cleanser op olie basis een echte musthave. Deze fascinerende reiniger met pioen blaadjes van L’Occitane is een newbie in mijn badkamerkastje.

IMG_20170831_081135 copy

Een reinigende olie haalt niet alleen je make-up grondig weg, maar verzorgt ook je huid en wimpers. Ik heb zelf geen hele droge huid, toch denk ik dat deze cleanser in de winter mijn favoriet zal zijn. Het flesje is heel fascinerend en de blaadjes erin geven een mooi effect. De bloemblaadjes worden handgeplukt en gedroogd volgens een bepaalde methode waarbij de natuurlijke kwaliteit behouden blijft.

De olie breng ik het liefst met vochtige handen aan op mijn nat gezicht: zo gaat de olie lichtjes schuimen. Ik gebruik de olie als laatste stap als ik ‘s avonds mijn gezicht reinig. Voor de ogen raad ik wel een cleanser aan die speciaal bedoeld voor oogmake-up is, want deze petal cleanser is jammer genoeg enkel bedoeld voor het gelaat. De geur is wat mij betreft heel subtiel (ik verwachtte meteen de geur van een heel boeket ;)): ideaal voor je gelaat. Verder heb je ook niet veel van het product nodig, waardoor je flesje dus lang mee zal gaan.

Je vindt de L’Occitane Petal Cleanser voor € 29,50 (200 ml) bij L’Occitane filialen of online.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be