Home » BEAUTY » MAC lippotlood in Dervish

MAC lippotlood in Dervish

MAC lippotlood in Dervish

Wil je mooie volle lippen als je liquid lipstick op hebt? Dan is een lippotlood een must: de lipliner bij uitstek voor een natuurlijke look is het lippotlood van MAC in Dervish.

MAC lippotlood in Dervish

De lipliner van MAC komt us usual in een mooie, zwarte kartonnen verpakking. Het potlood zelf is rechttoe rechtaan: een simpel zwart potlood met onderaan de specifieke kleur.

MAC lippotlood in Dervish

In de winkel heb ik vrij lang staan twijfelen over de kleur. MAC heeft immers zo’n 50-tal lipliners in het assortiment, maar ik wist dat ik een neutrale kleur wilde die goed bij mijn collectie nude liquid lipsticks zou passen.

Dit schrijft MAC zelf over het lippotlood:
Een potlood in een breed assortiment aan kleuren, ontworpen voor het modelleren, omlijnen of invullen van de lippen.

MAC lippotlood in Dervish

Dervish is een typisch ‘my lips but better’-kleurtje. Het heeft een nude rozige kleur met een koele ondertoon. Perfect dus in combinatie met natuurlijke tinten.

MAC lippotlood in Dervish

In gebruik is het potlood wel vrij stroef: het is zeer droog en glijdt niet heel makkelijk over de lippen. Wel merk ik dat het beter gaat na een eerste laagje, als het potlood wat warmer is. Dan krijg ik wel een goede en gladde applicatie.

Voor mij is dit gewoon een goed en zuinig potlood om m’n lippen mee in te kleuren, dat heel mooi bij mijn lipkleur past.

Je vindt de lippotlood in Dervish bij MAC voor € 17,50.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!