Home » BEAUTY » Matrix Biolage Aqua-gel conditioners

Matrix Biolage Aqua-gel conditioners

Matrix Biolage Aqua-gel conditioners

Het lijkt wel hair-week voor mij! Vandaag heb ik weer een nieuw haarproduct uit mijn to-test mandje gevist: deze aqua-gel conditioners van Biolage.

biol01

Wie me kent, weet dat ik niet hou van te rijke texturen, of dat nu in een dagcrème of in een conditioner is, dat maakt niet uit. Geef mij maar een frisse gel textuur. Ik heb zelf erg fijn haar en weinig haar, dat daarom best wel snel vettig wordt. Een rijke conditioner in mijn haar smeren is daarom niet de beste oplossing. Ik testte eerder al eens een gel conditioner van Redken en die beviel me prima!

De Aqua-gel conditioners van Biolage komen in 3 varianten die allemaal voor dunne haren zijn! Heel fijn, fijn & frizzy en eentje voor geverfd haar. Ze ruiken alvast heerlijk en onder de douche vult de badkamer zich al snel met de geur! Het aanbrengen is niet zo gemakkelijk: de gel textuur glijdt nogal snel van je natte haren af. Ik maak dus snel een dotje en laat het zo intrekken.

De gel conditioners zijn echt de perfecte uitvinding voor mijn dun haar. Voordien vermeed ik crèmespoelingen en gebruikte ik ze maar 1 keer per maand. Maar met deze niet vette gel conditioners is dat verleden tijd. Ook heb ik het gevoel dat ze mijn haar toch goed voeden. Mijn favoriet is de Volume Bloom variant voor extra fijn haar: het volume effect is natuurlijk niet overweldigend, maar ik merk toch dat mijn haar minder snel plat op mijn hoofd valt.

Bovendien zijn de verpakkingen gemaakt van 50% gerecycleerde materialen en bevatten de producten geen kunstmatige kleurstoffen, siliconen (behalve de color & smoothproof variant) en weinig of geen vette alcohol of parabenen.

Heb jij ook dun haar en wil je de gel conditioners graag uitproberen? Je vindt ze bij je Matrix kapsalon voor € 20,70 (250 ml).

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be