Home » BEAUTY » Micellair water aan een klein prijsje

Micellair water aan een klein prijsje

Balea Mizellen-Reinigungswasser

Micellair water is iets dat ik elke dag gebruik om de laatste restjes vuiligheid van mijn huid af te halen. Ik heb al veel merken geprobeerd, maar onlangs stootte ik bij DM op een heel goedkope versie: 2,95 euro voor 200ml. Die moest ik testen.

Het Balea Mizellen-Reinigungswasser of kortweg micellair water is voor zij met een droge of gevoelige huid. Het haalt de make-up weg, reinigt en verfrist de huid. Het zou ook de huid moeten beschermen van uitdrogen.

Balea Mizellen-Reinigungswasser

Qua ingrediënten is dit een standaard micellair water. Verder zit er ook glycerine en extract van appelsienbloemen in. Dit micellair water is zonder alcohol en parfum, dus heel zacht voor de huid.

Balea Mizellen-Reinigungswasser

In gebruik is dit voor mij een heel normaal en dus goed micellair water: op een watje aanbrengen, over de huid gaan en klaar. De huid voelt proper aan en het product laat niks achter. Hij haalt makkelijk al het vuil weg.

Het product kan je voor 2,95 euro bij DM vinden.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!