Home » LIFESTYLE » food & drinks » Mijn 5 favo Simply You recepten

Mijn 5 favo Simply You recepten

Mijn 5 favo Simply You recepten

Een dik jaar geleden probeerde ik voor het eerst de Simply You-box en dat beviel heel goed! Ondertussen zijn mijn vriend en ik hooked aan deze maaltijdbox: dit zijn onze 5 favoriete recepten van Simply You.

1. Thaise rode curry met kip

Thaise rode curry met kip

We waren sceptisch over dit recept, omdat we niet zo’n goede ervaring hadden met Thai food. Maar damn, dit is overheerlijk! Lekker creamy en de smaken zitten zo goed. De gedachte alleen al doet me watertanden.

2. Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes

Dit recept ontdekten we niet via de box: ik check namelijk geregeld de site van Simply You voor kookinspiratie en dit recept trok duidelijk mijn aandacht. Zelfgemaakt Ikea-food? Yes, please! Maar dan 10x lekkerder. De balletjes, de overheerlijke saus en de puree kosten je wel wat tijd, maar zijn het meer dan waard!

3. Krokante kip met pasta en tomatensaus

Krokante kip met pasta en tomatensaus

Dit vond ik op eerste zicht een rare combinatie: gepaneerde kip met pasta? Bovendien zag ik dat paneren niet goedkomen. Maar mijn kookskills verbazen mezelf en eerlijk, paneren is best makkelijk, alleen wel tijdrovend. Oh ja, bij het originele recept gebruik je bij het paneren ook mozarella. Maar zonder is het ook superlekker!

4. Pasta met mascarpone en spek

Pasta met mascarpone en spek

Jep, wij zijn echte pastalovers. Het grootste voordeel van dit recept? Zelfs op de meest hectische dagen heb je hiermee geen excuus om niet te koken! Wij maakten dit in hooguit 15 minuten klaar. Minimum effort, maximum taste. Wij ditchten de champignons wel in het recept, want daar houden we niet zo van.

5. Knapperige taco met spicy kippengehakt

Knapperige taco met spicy kippengehakt

Exotisch eten schrok ons voor de box echt af. Ondertussen weten we wel beter en heeft ook Mexicaans eten ons hart veroverd. Dit recept combineert pittig kippengehakt met een frisse saus en een groentenmix van paprika en bosui. Dat smaakt naar meer! ;-)

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO