Home » BEAUTY » Mijn bestelling bij BB Cream shop

Mijn bestelling bij BB Cream shop

Mijn bestelling bij BB cream shop

Al een tijdje hoor ik niets dan lof over sheetmasks en Korean beautyproducten in het algemeen. Daarom besloot ik op BB Cream shop een bestelling te plaatsen.

Mijn bestelling bij BB cream shop

Ik wilde eigenlijk een hele hoop sheetmasks kopen om mijn huid te hydrateren. Maar op de site zag ik dat ze ook andere Koreaanse beautyproducten hadden. Ik plaatste meteen maar een grote bestelling omdat de levering erg duur was: € 12 naar België.

Sheetmasks van Beauty Friends

Ik bestelde zo’n 15 sheetmasks van het merk Beauty Friends. Ze kosten maar € 1,25 per stuk, dus niet duur! Ik nam een aantal verschillende varianten om te testen welke ik het beste zou vinden.

Near Skin Egg White masker

Een ander product dat ik kocht is het Near Skin Egg White masker. Het zou de huid reinigen en de poriën verfijnen. Ik heb vrij grove poriën, dus dit kan ik wel gebruiken. Deze pot kostte wel € 11,60. Maar het is een heel zuinig product, dus het wel waard.

Missha Foot Doctor 30 Minute Peeling Mask

Verder wil ik al langer een masker voor de voeten proberen dat het eelt eraf haalt. Het is het ideale moment om het uit te testen, nu het herfst is en ik geen sandalen meer aandoe. Het Missha Foot Doctor 30 Minute Peeling Mask kost € 6,85.

Konjac spons

Ook naar de Konjac spons was ik al langer benieuwd. Ik kocht er twee: de klassieke met houtskool en een witte met klei. Ze kosten € 3,85 per stuk. Niet duur!

Oogpatches Missha

Als laatste kocht ik nog wat oogpatches tegen wallen. Deze 2 van Missha kosten € 1,95 per stuk.

Ik kijk er alvast naar uit om alles te testen, spannend!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!