Home » LIFESTYLE » food & drinks » Mijn favo veggie kookboek: Plenty van Yotam Ottolenghi

Mijn favo veggie kookboek: Plenty van Yotam Ottolenghi

Plenty van Yotam Ottolenghi

Ik eet graag groenten en af en toe eet ik zelfs vegetarisch, maar veel verder dan vegetarische pasta geraak ik niet. Om mijn horizon te verbreden kocht ik het kookboek Plenty van Yotam Ottolenghi.

Yotam Ottolenghi is een Israëlische kok die in allerlei landen heeft gewoond en dus van veel culturen geproefd. Zijn kookboek Plenty staat in het teken van groenten.

Plenty van Yotam Ottolenghi

Het boek is opgedeeld per soort groenten: van bladgroenten tot peulvruchten, alles komt aan bod! Bovendien biedt het een buitengewoon brede variatie aan kleuren, smaken én texturen.

Plenty van Yotam Ottolenghi

De recepten zijn uniek, ongewoon en soms gewoon buiten je comfortzone: van Aziatisch tot Oosters. Ondertussen hebben wij thuis al enkele favorieten, zoals de veggie paëlla, de preienkoekjes en de gefrituurde tofu.

Plenty van Yotam Ottolenghi

Plenty is een blijvertje in mijn keuken! Je vindt het boek bij Bol.com voor € 30.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!