Home » BEAUTY » Mijn favoriete haargel voor krullen

Mijn favoriete haargel voor krullen

Mijn favoriete haargel voor krullen

Vroeger moest ik niets weten van gel, maar de afgelopen jaren heb het spul wel leren appreciëren: het geeft je haar een mooie hold en definitie. Mijn favo haargel is de Medium Hold Gel van Moptop.

Medium Hold Gel van Moptop

Natuurlijk, je smeert niet de eerste de beste gel in je krullen, want dat zou weleens een slecht resultaat geven. Kies liever voor eentje met een niet te zware hold zonder siliconen en minerale oliën.

Medium Hold Gel van Moptop

En da’s exact hoe je de Medium Hold Gel van Moptop kan omschrijven. De gel bevat geen siliconen, minerale oliën, phtalaten en parabenen, maar wel met uitwasbare ingrediënten, zoals glycerine, aloë vera, zeekruiden, honing en zijde extracten.

Medium Hold Gel van Moptop

Ook de geur is een voltreffer: de gel ruikt lekker fris en citrussig.

Medium Hold Gel van Moptop

Het goedje is niet al te plakkerig, maar eerder dun en waterachtig. Bovendien smeert ie goed uit, dus met een klein beetje heb je genoeg voor al je haar.

Medium Hold Gel van Moptop

Het resultaat zijn goed gedefinieerde krullen, zonder zwaar haar of crunch, maar wel met een lichte hold. Ik ben echt fan van deze gel!

Ik kocht deze gel bij Whole Foods in de VS voor $ 12.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!