Home » FASHION » Reclame | Mijn favorieten bij Dr. Martens BXL

Reclame | Mijn favorieten bij Dr. Martens BXL

Mijn favorieten bij Dr. Martens BXL

This must be shoe heaven, dacht ik toen ik de nieuwe Dr. Martens winkel in Brussel instapte. Jep, mijn wishlist is weer wat aangedikt!

Vorige week opende een tweede Dr. Martens winkel in ons land: na Antwerpen volgde eindelijk ook een filiaal in Brussel. Ik ging al op verkenning in de nieuwe shop. And boy oh boy, I liked what I saw!

Iced Metallics boots

Kleurrijk én metallic, een killercombo als je het mij vraagt! De Iced Metallics collectie heeft het allemaal. Of je nu voor een opvallende look met metallic combat boots kiest of het liever op safe speelt met een tas uit de collectie.

Glitterboots

Als het op glitter aankomt, ben ik zoals een ekster: deze schoenen met subtiele lila en zilveren glitters trokken me dus meteen aan. Soooo pretty! 1 ding is zeker: de schoenen horen het focal point van je outfit te zijn.

Hakken

Dr. Martens zijn vooral stoer, maar mis je toch een beetje een vrouwelijke touch? Dan zijn deze hakken vast je ding: elegant en edgy tegelijk. Mijn favoriet? Ongetwijfeld de hoge veterschoentjes!

Glitter schoenen

Babyschoentjes

Jep, zelfs voor kinderen heeft Dr. Martens een collectie. En deze schoenen zijn écht too cute! Meet je kind (of hond, voor wie onze Stories heeft gecheckt) een stoere look aan met deze stappers.

Veters

Call me weird, maar ik word echt blij van veters. Oké, kleurrijke exemplaren laat ik aan me voorbijgaan, maar die satijnen veters? Need them in my life! No joke, alleen al voor die veters wil ik terug naar de shop.

Klein tasje

Tas uit vinyl

Lederen tassen

Ben je meer into tassen? Ook dan ben jij bij Dr. Martens aan het juiste adres, want tassen hebben ze bij de vloot! Eerlijk, alle tassen die ik spotte deden m’n hartje sneller slaan, maar de zwarte lederen rugzak is by far mijn fav.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO