Home » BEAUTY » Mijn flawless skin routine

Mijn flawless skin routine

Mijn flawless skin routine

Ik heb heel wat imperfecties in mijn gezicht: roodheden, donkere kringen, droogtelijntjes, … Die werk ik weg in vijf stappen, kijk maar mee.

Primers Catrice & L.A. Girl

We starten met primer! Ik gebruik hiervoor een combo van de Catrice Prime and Fine Anti-Red Base en de L.A. Girl Pro Prep HD Smoothing Face Primer. De eerste bedekt mijn roodheden, maar het doet weinig voor mijn poriën. Daarom combineer ik hem met die van L.A. Girl.

Foundation Milani

Daarna breng ik de Conceal +Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer van Milani aan. Deze full coverage foundation verdoezelt mijn imperfecties perfect én heeft ook nog eens een lekker geurtje. Score!

Stap 2: foundation

Concealer Catrice

Voor mijn donkere kringen heb ik nog wat extra’s nodig: de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Toegegeven: ik ben nog niet helemaal tevreden over de dekking, maar het komt in de buurt. Misschien bestel ik me ooit wel eens de Shape Tape Concealer van Tarte.

Stap 3: Concealer

Poeder Essence

Dan poeder ik alles af met mijn ouwe getrouwe Essence Fix and Matte Translucent Loose Powder. Dit poeder lijkt maar niet op te geraken, maar is wel echt een pareltje. Helaas, deze zit niet meer in het assortiment. :-(

Stap 4: Poeder

Fixing Spray

De laatste stap in mijn skin routine: fixing spray. Ik gebruik nog niet zo heel lang fixing spray, maar ik kan al niet meer zonder. Deze NYX Makeup Setting Spray met Dewy finish is echt een aanrader!

Stap 5: Fixing Spray

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO