Home » BEAUTY » Mijn grootste haargeheim? Shampoo’s door elkaar mixen!

Mijn grootste haargeheim? Shampoo’s door elkaar mixen!

Mijn grootste haargeheim? Shampoo’s door elkaar mixen!

Mijn lokken hebben heel wat nodig om ze perfect te verzorgen: van extra hydratatie tot geeltinten vervagen. Daarom mix ik tegenwoordig verschillende shampoo’s door elkaar.

L'Oréal Professionnel Série Expert Silver Shampoo & L'Oréal Elseve Color-Vive Low Shampoo

Nu ik grijs haar heb, is de Série Expert Silver Shampoo van L’Oréal Professionnel mijn grootste vriend. Maar zilvershampoo is vrij agressief voor je lokken en de mijne hebben al heel wat doorstaan. Daarom mix ik dit spul met m’n geliefde L’Oréal Elseve Color-Vive Low Shampoo. Die is sulfaatvrij en laat m’n lokken gehydrateerd achter. Daar doe ik dan een paar druppeltjes van de zilvershampoo door om toch de geeltinten te neutraliseren. Works like a charm!

IMG_9554

Een andere combo waar ik bij zweer is de Sulfate Free Shampoo van Yari Naturals en de Be Gentle, Be Kind Matcha shampoo van Briogeo. Beide prima shampoo’s, maar samen nog een tikkeltje beter! Waar de shampoo van Yari Naturals mijn coupe volumineus achterlaat, zorgt die van Briogeo voor een grondige reiniging. Samen zorgen ze dus zowel voor volume als voor frisse lokken én da’s exact waar ik naar op zoek bent!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO