Home » BEAUTY » Mijn lief testte de Shampoo Stick van Keune uit

Mijn lief testte de Shampoo Stick van Keune uit

Mijn lief test de Shampoo Stick van Keune uit

Kappersmerk Keune voegde een tijd terug een Shampoo Stick aan hun mannenlijn toe. En die shampoo test mijn lief vandaag voor jullie uit.

Ik had jullie nog een review tegoed van deze Shampoo Stick die ik afgelopen najaar kreeg bij de opening van The House of Fella. Een shampoo in stickvorm? Da’s innovatief én handig op reis of in de sporttas. Bye bye lekkende flessen!

Shampoo Stick

Al is de hamvraag wel: hoe gebruik je die stick dan? Simpel, breng ‘m aan in strepen op nat haar, schuim het boeltje op, spoel uit en klaar! Toch vindt mijn vriend dat niet helemaal praktisch werken: je moet immers heel wat aanbrengen om een goede hoeveelheid shampoo te bekomen. En dan is het toch niet bepaald tijdbesparend.

Stick closeup

Maar dat is ook meteen het enige minpuntje. Zo ruikt de shampoo wel super lekker: de geur is fris, maar ook licht kruidig. Op en top mannelijk dus!

Bovendien bevat shampoo geen SLS, maar wel de mildere variant sodium cocoyl isethionate. Daardoor schuimt het spul lichtjes. Verder laat het z’n lokken zacht en zelfs sterker achter. Dat komt doordat de shampoo verrijkt is met provitamine B5.

Dus misschien wel wat meer gedoe om aan te brengen, maar Wouter zijn haar heeft er veel baat bij!

Shampoo Stick van 1922 by J.M. Keune

Je vindt de Shampoo Stick voor € 17,75 (75 ml) bij Keune kapsalons.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO