Home » BEAUTY » Moeiteloos make-up verwijderen met deze 2-in-1 wattenschijfjes van Kruidvat

Moeiteloos make-up verwijderen met deze 2-in-1 wattenschijfjes van Kruidvat

Moeiteloos make-up verwijderen met deze 2-in-1 wattenschijfjes van Kruidvat

Niets zo onmisbaar in je huidroutine als make-up remover en wattenschijfjes. Ik probeer vandaag een product uit dat beide combineert: de Kruidvat Cleansing Oil Oog Make-up Remover Pads.

Ik was eigenlijk niet van plan om een artikel te schrijven over deze wattenschijfjes. Maar het is nu toch tijd om ze in de spotlight te zetten: niet alleen zijn ze superfijn in gebruik, ik heb ze nu ook al herhaaldelijk gekocht. En dat zegt heel veel …

Kruidvat Cleansing Oil Oog Make-up Remover Pads

Anyways, deze Remover Pads beloven zelfs waterproof make-up moeiteloos én grondig te verwijderen. De schijfjes zijn doordrenkt met abrikozenpitolie, wat de huid voedt en verzacht, zeker rondom de ogen. De pads zijn geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

Klinkt goed! Ik gebruik veel waterproof make-up en olie komt ook altijd van pas om liquid lipstick wet te krijgen. Uiteraard kocht ik de wattenschijfjes ook om hun gebruiksgemak. Geen gedoe met make-up remover en watjes, want dit product is 2 in 1.

Swatches voor

Swatches van concealer, cream contour en waterproof eyeliner vóór de pads

Swatches na

Swatches na 1 veeg met de pads: alleen de waterproof eyeliner blijft op z’n plek

Goed, hoe presteren de wattenschijfjes nu? Wel, ze verwijderen mijn make-up in een handomdraai. Alleen bij waterproof make-up en liquid lipstick moet ik wat meer m’n best doen, maar al de rest komt in 1 veeg af. Bovendien laten de schijfjes een olielaagje achter, die m’n huid dus effectief voedt en verzacht. Enige minpuntje is dat ze vrij dun zijn, maar zelfs dat maakt ze niet minder fijn. Jep, dit is écht een goede vondst.

Ik kocht de Cleansing Oil Oog Make-up Remover Pads voor € 1,99 bij Kruidvat.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO