Home » BEAUTY » Muggenvrij met Zensect!

Muggenvrij met Zensect!

Niemand houdt van muggen(beten) en ik ben ook geen fan van de beestjes. Ik ben diegene die altijd gestoken word. Zou Zensect me hierbij kunnen helpen?

Zensect is met een nieuw gamma van muggenwerende en verzorgen producten op de proppen gekomen vanaf deze zomer. Het gamma bestaat uit drie producten en is veilig voor huidjes vanaf drie jaar:

  • Zensect Lotion Spray: een handige afwerende spray.
  • Zensect doekjes: superhandige afwerende doekjes.
  • Zensect SOS insectenbeten verzachtende roller: een roller die beten van allerlei insecten verzacht.

Zensect Lotion Spray

Dit kleine flesje kan je overal meenemen en bevat 100 ml lotion die je tot 6 uur beschermt van muggen. Het product komt in een handig flesje met een spuitdop. Zo kan je gericht sprayen. Persoonlijk ben ik echt geen fan van muggenmelk, want ze plakken meestal en geven een vies gevoel tegen de lakens. Zensect is gelukkig een niet-vette en niet-plakkerige substantie. Het afwerende goedje is op basis van Icardine en bevat geen parabenen, wat een mooi pluspunt is! Verder laat dit product ook geen vlekken achter op je kleding.

Zensect doekje

Deze doekjes zijn superhandig, ze zijn geïnfuseerd met lotion en enorm makkelijk aan te brengen! Ze zitten in een verpakking van 15 doekjes waarmee je je makkelijk 15 keer mee kunt insmeren. Ik vind deze doekjes superhandig: je kan heel gericht en proper aanbrengen, wat zeker bij kinderen handig is.

Zensect SOS insectenbeten verzachtende roller

Het kan natuurlijk gebeuren dat je op een onbeschermd moment gestoken wordt door een mug of een ander beestje. Ook daar heeft Zensect een antwoord op! De SOS insectenbeten verzachtende roller voelt verfrissend aan, zeker welkom bij jeuk en zorgt voor verlichting gedurende zo’n vier uur. Je brengt het goedje makkelijk aan met het metalen balletje en verder komt het in een kleine tube, waardoor je hem makkelijk kan meepakken.

Alle producten van Zensect zijn dermatologisch getest en kleurloos, waardoor het de perfecte producten zijn voor iedereen! Verder ruiken ze allemaal aangenaam fris, zonder die typische muggenmelk geur. De producten werken prima voor mij. Als ik ze aanbreng, krijg ik geen muggenbeten is, een verademing voor iemand die altijd moet afrekenen met die beestjes. Kortom, ik ben erg blij met Zensect, ik kan zorgeloos slapen zonder dat de muggen me komen viseren.

Zensect Lotion Spray kost €7,49; de doekjes €6,99 en de roller €4,99 (10 ml). De producten kan je onder andere kopen bij Kruidvat.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!