Home » BEAUTY » Multifunctionele haarverzorging met Elsève Extraordinary Coco Oil

Multifunctionele haarverzorging met Elsève Extraordinary Coco Oil

Multifunctionele verzorging voor je haar met de Elsève Extraordinary Coco Oil

Mijn droge lokken en hoofdhuid behandel ik met kokosolie, maar echt handig is het niet in gebruik. Ik maakte dan ook een sprongetje toen ik de Elsève Extraordinary Coco Oil ontdekte: lees er hier alles over!

L’Oréal lanceerde een poos terug een volledige collectie verrijkt met fijne kokosolie. De collectie bestaat uit een shampoo, een conditioner, een haarmasker en een haarolie. Het merk belooft met deze producten je haar te voeden zonder het te verzwaren. Het haar zou soepel vallen, prachtig glanzen en heerlijk ruiken.

Fles Elsève Extraordinary Coco Oil

Ik moet eerlijk zijn: ik heb de Elsève Extraordinary Coco Oil al een tijd in mijn stash, maar ik heb ‘m lang niet gebruikt. Tot mijn recentste bleekbeurt, want daarbij komt haarolie goed van pas.

De olie zit in een zware glazen fles: voelt kwalitatief aan, maar in mijn handen is glas niet zo’n goed idee. ;-) De textuur van de olie is wel iets dikker dan ik verwachtte, maar wordt snel opgenomen door je haar en laat geen vettig laagje achter. Ook de geur is een voltreffer: de olie ruikt heerlijk zoet en niet te sterk naar kokos.

Textuur olie

De haarolie is bovendien enorm veelzijdig. Ik gebruik ‘m voor het bleken om mijn lokken wat extra te beschermen. Na het bleken behandel ik mijn droge hoofdhuid ermee. En na het wassen doe ik het in m’n punten om stugheid en splijten tegen te gaan. Het maakt mijn haar dan ook makkelijker doorkambaar. Verder kan je ‘m ook gebruiken als finishing touch voor wat extra glans.

En in al die facetten blinkt de olie echt uit. Het goedje hydrateert én beschermt mijn lokken zonder ze te verzwaren. Kortom, ik ben er enorm tevreden over en kan ‘m je echt aanraden!

Je vindt de Elsève Extraordinary Coco Oil van L’Oréal voor € 13,49 bij de drogisterij.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO