Home » LIFESTYLE » boeken » Must read: De dag van de doden van Nicci French

Must read: De dag van de doden van Nicci French

Eindelijk is het achtste & laatste deel van de spannende Friede Klein-serie van Nicci French uit! Een uitzonderlijke thriller die de hype meer dan waard is.

Voor de mensen die de voorbije jaren onder een steen hebben geleefd en nog nooit hebben gehoord van Nicci French stel ik het Britse schrijversduo even aan je voor. Achter de naam Nicci French gaat het echtpaar Sean French en Nicci Gerrard schuil. Al jarenlang brengen zij bestsellers uit die internationaal gesmaakt worden.

Deze achtdelige reeks met psychologe Frieda Klein als hoofdpersonage is hun bekendste werk. De dag van de dodenhet laatste deel van de reeks, kwam recent uit. Die lanceringsdatum stond al een tijdje aangestipt in mijn agenda. Deze literaire thriller speelt zich weer af in Londen, waar Frieda Klein nog steeds achtervolgd wordt door Dean Reeve. Het verhaal is zoals steeds weer super meeslepend. Het schrijversduo is meester in het opbouwen van psychologische spanning.

Veel meer ga ik nog niet verklappen over het verhaal, gewoon lezen zou ik zo zeggen!

Kan jij mij nog een boek aanraden dat ik zeker moet lezen?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.