Home » LIFESTYLE » boeken » Must read: Het gelukkigste meisje ter wereld van Jessica Knoll

Must read: Het gelukkigste meisje ter wereld van Jessica Knoll

Must read: Het gelukkigste meisje ter wereld van Jessica Knoll

Onlangs las ik het boek “Het gelukkigste meisje ter wereld” van Jessica Knoll op twee dagen uit. Ik kan het dus zeker aanraden!

Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van Ani Fanelli. Ze heeft een succesvol leven in New York met een glamoureuze baan bij een bekend tijdschrift, een grote kleerkast en een rijke verloofde.

Must read: Het gelukkigste meisje ter wereld van Jessica Knoll

Dit leven bouwde ze op na haar zeer traumatiserende tienerjaren op de Bradley school. Haar verleden haalt haar nu in om haar perfect leventje te verstoren.

Het boek leest als een trein, om een echt cliché te gebruiken. De ene onvoorziene en verbazingwekkende gebeurtenis volgt de andere op. Beetje bij beetje ontdek je wat er in haar verleden is gebeurd en hoe dit haar heeft gevormd en haar heden nog steeds enorm beïnvloedt.

Ik probeer niet te veel in detail te treden, de rest moeten jullie zelf ontdekken, dus geef het boek zeker eens een kans!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!