Home » LIFESTYLE » films & series » Must see: The End of the F***ing World

Must see: The End of the F***ing World

2,5 uur serie die je in één ruk wil uitzien? The End of the F***ing World is de kortste én krachtigste serie die ik onlangs heb gezien.

Het begint met 2 tieners, James & Alyssa, die samen weglopen van huis. Ze hebben allebei een ongelukkige thuissituatie en besluiten om samen op roadtrip te gaan, weg van hun problemen. James heeft echter een duister plan, hij gaat enkel mee omdat hij Alyssa wil vermoorden.

Vooraleer je me wil slaan, omdat ik de hele serie hier al uit de doeken doe, beloof ik verder te zwijgen. Kijken, dat moet je! De afleveringen duren maar 20 minuutjes waardoor je er gemakkelijk nog eentje kan volgen voor je gaat slapen. Alhoewel, eenmaal je mee bent met de serie, is het moeilijk om de hele reeks niet te binge watchen. ;)

Daarnaast is ook de soundtrack niet mis. Een mix van rock-’n-roll-, soul- en R&B-klassiekers zorgt voor een unieke en weemoedige sfeer. Picture perfect!

Welke serie kan jij mij aanraden?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.