Home » FASHION » accessoires » My handcandy van Wildthings

My handcandy van Wildthings

Ik hou van details, de essentials die je onderscheiden van de rest. Bij Wildthings denken ze er ook zo over, het merk ontwerpt juwelen die je look direct die extra special touch geven.

Mijn gouden regel qua juwelen: geef me gemakkelijke stukken die ik ‘s ochtends, als ik nog niet goed wakker ben, met een half oog kan aandoen. Meestal kies ik voor gouden exemplaren, zodat al mijn juwelen zijn afgestemd op elkaar. Bij Wildthings vind ik keer op keer mijn goesting: raw and edgy, met oog voor detail. Al hun juwelen worden met de hand gemaakt in Bali.

Prijs/kwaliteitsgewijs is het merk ook alles wat ik ervan verwacht. De ringen zijn niet goedkoop, maar nog betaalbaar genoeg waardoor je er af en toe eens eentje kunt toevoegen aan je jewelry stash. Wees er voorzichtig mee als je gaat afwassen of douchen: ook al kunnen ze tegen een stootje, toch komen ze best niet te vaak in contact met vocht.

Kende jij Wildthings al?

Mode, glitter, honden, lekkere geuren, cappuccino met amandelmelk & concertjes – those are a few of my favourite things.