Home » BEAUTY » Nagelverzorging van 2B

Nagelverzorging van 2B

Nagelverzorging van 2B

Mooie, gezonde en sterke nagels zijn een must als je het mij vraagt. Sinds kort gebruik ik het nagelverzorgingsgamma van 2B hiervoor!

Het nagelverzorgingsgamma van 2B bestaat uit drie producten: de Watergel + Scrub, de Tri-Phasic Nail Oil en de 9-in-1 lak. Ik testte deze drie producten uitgebreid uit voor jullie.

Watergel + Scrub

Nagelverzorging van 2B

Dit is een soort van gel op basis van aloë vera en bamboe die de nagels en nagelriemen voeden en hydrateren. Er zitten roze bolletjes in, die gevuld zijn met vitamine E. Je moet het op je nagels aanbrengen en inmasseren. Zo breken de roze bolletjes. Omdat het een gel is, trekt het heel vlug in. Dit product is bedoeld om de nagels en nagelriemen te versterken en mijn nagels zien en nagelriemen zien er na gebruik inderdaad heel gezond uit.

Tri-Phasic Nail Oil

Nagelverzorging van 2B

Het volgende product is een nagelolie waar je duidelijk een roze en paarse laag in ziet. Je moet het product goed schudden en dan aanbrengen. Dit laat je zo’n 10 minuten intrekken. Het is een vette olie die bestaat uit jojobaolie en zwarte bessenolie. Het geheel zorgt voor hydratatie van de nagels en zou ze extra moeten laten groeien.

9-in-1 lak

Nagelverzorging van 2B

Om af te sluiten is er nog de 9-in-1 lak. Het is een lak die je nagels beschermt tegen UV-stralen en ze aansterkt en hydrateert. Daarbovenop maakt het de nagels ook nog eens witter en zorgt het voor glans.

Voor mij is dit van trio een aangename verassing, zeker voor de prijs: €2,99 per flesje! Je vindt de producten van 2B bij de drogisterij.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!