Home » BEAUTY » Natural goodness voor je haar bij De Natuurkapper

Natural goodness voor je haar bij De Natuurkapper

Natural goodness voor je haar bij De Natuurkapper

Ik steek het niet onder banken of stoelen: ik ben dol op haarproducten met natuurlijke ingrediënten! En laat dat nu net iets zijn wat ze bij De Natuurkapper ook hoog in het vaandel dragen.

Essentiële oliën, haver, zouten en klein vormen de basis van De Natuurkapper producten. Geen nasties als sulfaten, parabenen of siliconen dus. Door enkel met natuurlijke ingrediënten te werken, brengen de producten je haar én hoofdhuid terug in balans. Ideaal voor mijn kapotgebleekte lokken!

Karitéboter

Jep, mijn droog en beschadigd haar kan wel een boost gebruiken. De karitéboter van De Natuurkapper (€ 12,50) doet precies dat: het geeft je haar terug glans en maakt het makkelijk doorkambaar. Karitéboter is trouwens multifunctioneel: je kan het ook als scheerschuim of handcrème gebruiken.

Haarolie

Ook naar de haarolie (€ 14,70) ben ik benieuwd. Dit spul is verrijkt met koolzaad, tarwekiem- en jojoba olie, wat je haar verzorgt. Daarnaast zit er theebloemolie in om roos aan te pakken. Ten slotte bevat het goedje atlescederolie: dit stilt jeuk en versterkt het haar. Je kan het trouwens ook als badolie gebruiken.

Aloë vera gel

Om je haar in de plooi te leggen is er de aloë vera gel (€ 12,9). Hiermee kan je je lokken stylen, hydrateren én verzorgen.

Gel-wax

Als laatste is er de gel-wax (€ 12,50). Dit goedje geeft je haar meer volume, een betere textuur en zorgt voor de juiste styling. Bovendien is het verrijkt met essentiële oliën, waardoor je je lokken dus ook meteen de nodige verzorging geeft.

Je vindt De Natuurkapper in Antwerpen en Brasschaat. De producten vind je in de salons, maar ook online.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO