Home » BEAUTY » Natuurlijke haircare met Noughty

Natuurlijke haircare met Noughty

Natuurlijke haircare met Noughty

Jaren geleden kocht ik in Londen fantastische haarproducten van het merk Naked, maar jammer genoeg is dat merk uit de rekken gehaald. Nu is het terug onder de naam Noughty, zelfs in België!

Toen ik in het boekje van DI deze haarproducten op basis van zeewier en mos zag staan, wist ik het meteen: dat zijn die producten die ik jaren geleden kocht! Ik repte me dus meteen naar DI, al was het assortiment wel beperkter dan in Londen. Er was bijvoorbeeld geen leave-in conditioner voor krullen. Daarom kocht ik er eentje voor droog haar, want ook daar heb ik mee te kampen.

Het merk heeft hele leuke, kleurrijke verpakkingen. Alle producten komen trouwens met een handige doseerdop. Daar hou ik enorm van, want da’s hygiënischer.

Wave Hello Shampoo Curl defining shampoo

Natuurlijke haircare met Noughty shampoo

Hou je van je krullen? Dan is deze shampoo écht een must. De shampoo bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten, zoals zeekelp en avocado olie en er zitten geen sulfaten en siliconen in. Bovendien maakt dit spul je krullen bouncy. Daar word ik nu eens blij van!

Natuurlijke haircare met Noughty shampoo

De shampoo is doorzichtig en heeft een gelachtige textuur. Voor een sulfaatvrije shampoo te zijn, zeept ie wel goed. Bovendien laat hij m’n haar proper achter, maar ook wel een beetje aan de drogere kant. Tijd dus voor conditioner!

Natuurlijke haircare met Noughty shampoo

Wave Hello Curl defining conditioner

Natuurlijke haircare met Noughty conditioner

De conditioner heeft dezelfde actieve ingrediënten als de shampoo en sluit er zo dus perfect op aan. Beide producten ruiken trouwens naar de zee, maar da’s wel een aangename geur. Ik denk dat dat de zeekelp is die erin zit. :)

Natuurlijke haircare met Noughty conditioner

Verder bevat de conditioner geen sulfaten of minerale oliën. Hij is vrij dik en trekt goed in mijn haar. Bovendien hydrateert hij optimaal. Nadien voelt mijn haar al meteen minder droog en klitterig.

Natuurlijke haircare met Noughty conditioner

Intensive Care Leave-In Conditioner

Natuurlijke haircare met Noughty leave-in-conditioner

Afsluiten doe ik met de Leave-In Conditioner voor droog haar. Deze bevat zoete amandel- en arganolie om de hydratatie te herstellen. Er zitten geen siliconen in.

Natuurlijke haircare met Noughty leave-in-conditioner

Van dit product ben ik fan! Ik breng dit vaak mid-washbeurt aan om vochtig haar en het resultaat zijn mooie, gehydrateerde en bouncy krullen.

Natuurlijke haircare met Noughty leave-in-conditioner

Jep, deze producten zijn top, echt een aanrader voor iedereen met natuurlijke krullen! Ik ben dus echt blij dat Noughty nu ook bij DI te koop is.

Je vindt de Wave Hello Shampoo Curl defining shampoo, Wave Hello Curl defining conditioner en de Intensive Care Leave-In Conditioner voor € 7,99 bij DI.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!