Home » BEAUTY » Natuurlijke verzorging met Naturschön voor een zacht prijsje

Natuurlijke verzorging met Naturschön voor een zacht prijsje

Naturlijke verzorging met Naturschön voor een zacht prijsje

Natuurlijke producten draag ik hoog in het vaandel! Bij DM vond ik een nieuw, natuurlijk merk, Naturschön, aan een aangenaam prijsje.

Dit merk heeft een uitgebreid assortiment van verzorgingsproducten, zoals een reiniger, een serum, een peelingmasker, een olie, een oog- en een gezichtscrème. Ik kocht het serum, de olie en het peelingmasker.

De producten zijn allemaal op basis van olijven en beschermen de huid van invloeden van buiten. Het houdt de huid ook jong en soepel. De verpakkingen zijn simpel: bruine flesjes met witte etiketten op en zwarte dopjes. Ze hebben zwarte drupper, pompje of dopsel.

Naturschön

Beginnen doen we met de olie. Deze bevat olijf- en amandelolie, maar geen siliconen. Dat zou de huid intensief verzorgen en elastisch maken. De olie is vrij droog en trekt dus snel in. Het hydrateert mijn huid goed. Ik gebruik ‘m vooral voor het slapen of overdag als mijn huid heel droog is. Ook een prima product voor tijdens die koude winterdagen.

Naturschön

Het volgende product in het rijtje is het serum. Dat zit vol met olijfolie en shea boter. Het trekt sneller in dan de olie en is daarom perfect voor overdag. Ook laat het mijn huid wat mat achter, wat overdag altijd handig is meegenomen. Toch voedt en hydrateert hij de huid goed.

NatuschönNatuschön

Als laatste heb ik het peelingmasker uitgeprobeerd. Dat zit in een potje, waar je dus met je vingers in moet om het product eruit te halen. Niet super hygiënisch. Bon, het masker bevat kleine korreltjes op basis van olijfpitten, wat je huid dus ook peelt. Verder zitten er olijfbladeren, -vruchten en -olie in, wat de huid voedt en huidsveroudering tegengaat. Als het masker is opgedroogd, was je ‘m gewoon af met water.

De 3 producten maken mijn huid stralend en gehydrateerd. Ik ben dus erg te spreken over het merk én hun zachte prijsjes!

Naturschön

Je vindt het masker voor € 4,45 en de olie en het serum voor € 6,95 bij DM.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!