Home » FASHION » accessoires » Neinties: zilveren oorbellen die comfortabel zitten

Neinties: zilveren oorbellen die comfortabel zitten

Neinties: zilveren oorbellen die comfortabel zitten

Vroeger droeg ik altijd oorbellen, maar een paar jaar terug begon ik er last van te krijgen. Zilveren oorbellen zijn een uitzondering, dus ging ik eens een kijkje nemen bij Neinties.

Zilveren oorbellen kan je in veel winkels vinden, maar die verkleuren bij mij vaak en ik wilde kost wat kost steekoorbellen vermijden. Waarom? Simpel: ik wil gewoon met m’n oorbellen kunnen gaan slapen.

Neinties doosje

Isaline raadde me aan om eens bij Neinties te kijken: een kleine juwelier met Nederlandse én Deense roots. De juwelen zijn handgemaakt van zilver of goud.

Neinties oorbellen in doosje

Bovendien maken ze ook cirkelvormige oorbellen: die kan je dus gewoon indoen en blijven dragen. En ja hoor, voor mijn verjaardag kreeg ik een paar met lange hartjes. Heel mooi!

Neinties oorbellen closeup

Ik draag ze sindsdien eigenlijk altijd, zelfs bij het slapen en douchen. En het beste nieuws is dat ze nog niet verkleurd of vastgegroeid zijn! :)

Je vindt deze hartjesvormige oorbellen voor € x op de webshop van Neinties.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!