Home » LIFESTYLE » films & series » Mijn favo series op Netflix

Mijn favo series op Netflix

Een luie zondag in de zetel, dat doe ik gegarandeerd samen met mijn goede vriend Netflix. Een hele namiddag Netflix met mijn favoriete series, mijn huidige toppers in serieland = hier!

1. Friends

Mijn alltime favoriet onder de series is en blijft ‘Friends’. Alle tien seizoenen zijn op Netflix beschikbaar, dus binge watching is de boodschap. ‘Friends’ is één van die series die je nooit beu geraakt. Rachel en Ross, Monica en Chandler, Joey en Phoebe, … ik kan er naar blijven kijken. Vooral naar Ross dan :-).

2. The Crown

Een paar weken geleden verscheen deze serie op Netflix. Eén seizoen, maar wauw – wat voor eentje! In deze serie krijg je een inkijk in het leven van de Britse Queen Elisabeth. De serie vangt aan wanneer the Queen nog kroonprinses is. De serie toont dat een koningenleven toch niet altijd alles is. Dit pronkstuk wordt hopelijk vervolgd!

3. House of Cards

Frank Underwood, een rasechte Amerikaanse politicus, probeert zijn weg te vinden in het Amerikaanse politieke landschap. Maten, makkers, Maes komt er in de reeks duidelijk niet aan te pas. Mannen en machten, daar draait het allemaal om. Elk seizoen gaat het er harder aan toe. President Frank Underwood wants to rule the world, Trump is er (nog) niets tegen.

4. Orange is the New Black

Deze serie neemt je mee naar een Amerikaanse gevangenisleven. Piper Chapman belandt in de gevangenis en probeert haar vrouwtje te staan tussen de gevangenismuren. Naast Chapman leer je ook de andere gevangenen kennen. Red, Crazy Eyes, Boo en vele anderen nemen je op sleeptouw. Hilarisch en pakkend tegelijkertijd en dat allemaal in een oranje plunje.

5. How To Get Away With Murder

Advocate en professor Annalise Keating raakt met haar studenten verwikkeld in een moorddossier. Zoals de titel van de serie het al zegt: hoe cover je een moord op? Prof Keating en haar leger van studenten proberen het ongewild uit. Elk seizoen een nieuwe dode … suspense ten top! Het aantal seizoenen op Netflix is wel beperkt, maar voor een inleiding moet je zeker bij Netflix zijn.

6. Gossip Girl

Chuck Bass, jammieeee! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik in het begin wel een crush had op Nate. Maar mister Archibald moest al vlug plaats maken voor Chuck Bass. Deze serie zoomt in op het rijkeluisleventje van tieners aan de Upper East Side in NY City. Wilde feestjes, geld en fashion ten top = Gossip Girl. Blair Waldorf for Queen!

7. Stranger Things

Een Netflix Original en wat voor eentje! Stranger Things, fictie met een grote F! In een Amerikaans dorpje verdwijnen er mensen op mysterieuze wijze. De politiechef en en paar kinderen bijten zich hierin vast en ontdekken wat er aan de hand is. Toch wel wat scary, dus ik kan je aanraden om enkel te kijken wanneer het nog klaar is buiten.

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.