Home » BEAUTY » Neusstrips battle: Action vs Nivea vs Kruidvat

Neusstrips battle: Action vs Nivea vs Kruidvat

Neusstrips battle: Action vs Nivea vs Kruidvat

Neusstrips zijn mijn partner in crime tegen de zwarte puntjes op mijn neus. Vandaag test ik 3 verschillende merken van neusstrips uit: maak je klaar voor een battle tussen Action, Nivea en Kruidvat!

Alvira Charcoal Pore Strips (€ 0,99 voor 6 stuks)

Alvira Charcoal Pore Strips

Alvira Charcoal Pore Strips gebruiksaanwijzing

Volgens the interwebz zijn de neusstrips van Action echt da bomb. Ik rukte dus uit naar mijn plaatselijk filiaal en scoorde er de Alvira Charcoal Pore Strips. De strips bevatten houtskool en zijn daarom grijs van kleur. Houtskool heeft als voordeel dat het vuil uit je poriën zuigt, dus ik had hoge verwachtingen van deze strips.

Voor de Alvira Charcoal Pore Strips

Voor de Alvira Charcoal Pore Strips

De Alvira Charcoal Pore Strips aangebracht

Na de Alvira Charcoal Pore Strips

Na de Alvira Charcoal Pore Strips

In gebruik zijn de strips easy: gewoon aanbrengen op een natte neus en dan 20 minuten laten opdrogen. Dat vind ik wel lang, zeker in vergelijking met de rest. En het resultaat vind ik niet navenant: m’n poriën waren ietsjes leger, maar niets spectaculair. Al merkte ik later wel dat ze toch iets leger waren dan ik eerst dacht. Toch geef ik deze strips maar een 6 op 10.

Nivea Zuiverende Clear-up Strips (€ 6,69 voor 4 neusstrips & 2 strips voor kin en voorhoofd)

Nivea Zuiverende Clear-up Strips

Nivea Zuiverende Clear-up Strips gebruiksaanwijzing

Deze Zuiverende Clear-up Strips van Nivea zijn de eerste neusstrips die ik kocht. In het doosje vind je naast neusstrips ook strips voor je kin en voorhoofd. Die gebruik ik zelf amper, omdat ik daar geen last heb van mee-eters. Anyways, de neusstrips bevatten fruitzuren: die hebben een diepreinigende werking en zorgen volgens mij ook voor een citrusgeur.

Voor de Nivea Zuiverende Clear-up Strips

Voor de Nivea Zuiverende Clear-up Strips

De Nivea Zuiverende Clear-up Strips aangebracht

Na de Nivea Zuiverende Clear-up Strips

Na de Nivea Zuiverende Clear-up Strips

Deze strips moeten trouwens maar 10 à 15 minuten opblijven. Ik merk ook dat ze beter hechten dan die van Action én snel hard worden. Da’s een voorbode van succes, want het resultaat blies me echt omver. Mijn poriën zijn echt goed gezuiverd door deze strips. Ik beloon ze daarom met een score van 9 op 10.

Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips (€ 1,99 voor 10 stuks)

Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips

Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips gebruiksaanwijzing

De laatste in het rijtje zijn deze Cleansing Reinigende Neusstrips van Kruidvat. Hier zit aloë vera extract in, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat de toegevoegde waarde daarvan is in een neusstrip. Het doet in ieder geval niets voor de geur, want de strips ruiken vrij chemisch. Geen aangename odeur dus.

Voor de Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips

Voor de Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips

De Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips aangebracht

Na de Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips

Na de Kruidvat Cleansing Reinigende Neusstrips

Net als de neusstrips van Nivea moet je ook deze 10 à 15 minuten laten opdrogen. En ook deze wordt snel hard. Maar het resultaat is niet echt hetzelfde. De neusstrips zijn niet verkeerd, maar het resultaat is niet zo indrukwekkend als bij die van Nivea. Deze krijgen van mij een score van 7 op 10.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO