Home » FASHION » New in: floral combat boots

New in: floral combat boots

New in: floral combat boots

Throwback naar mei: toen kocht ik me nieuwe combat boots met een floral printje. Niet ideaal voor het voorjaar, maar nu hebben ze wel een plek in mijn garderobe.

Mijn combat boots van Pimkie waren dringend aan vervanging toe: de zool was helaas losgekomen. Ik ging dus naarstig op zoek naar een goed alternatief. En vreemd genoeg vond ik dat alternatief in combat boots met een floral printje.

Floral print

Yep, ik, het everything all-black meisje, heb m’n hart verloren aan een paar schoenen met bloemetjes op. Maar kijk een hoe mooi! Nope, ik kon echt niet weerstaan aan die print.

Details

Bovendien heb ik enkele argumenten om mijn aankoop te rechtvaardigen. Ten eerste voegen de bloemen wat kleur toe aan mijn garderobe, zonder dat ik daar echt moeite voor moet doen. En het duwt me uit mijn comfortzone, want ze zijn een stuk specialer en opvallender dan basic zwarte boots.

Veters

Ten tweede passen de combats overal bij. Ah ja, want de basis van de schoen is zwart. All-black outfit? Check! Een look met blauw of roze in? Yes! 50 shades of gray? Jep!

Hak

Daarnaast hebben de combat boots iets wat mijn vorige paren niet hadden: een hak. Dat maakt deze kleine ukkepuk weer een beetje groter. Altijd handig meegenomen!

Floral combat boots

Ik kocht deze floral combat boots bij H&M voor € 24,99.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO