Home » LIFESTYLE » New in: Shoplog Flying Tiger Leuven

New in: Shoplog Flying Tiger Leuven

Op 23 oktober opende in Leuven de grootste Flying Tiger van heel het land. Samen met mijn collega gingen we een bezoekje brengen en kwamen we met wat leuke spulletjes thuis.

Flying Tiger is een keten uit Denemarken met allerlei budgetproof spulletjes voor je huis, kantoor, keuken en zelfs voor kinderen. Ik zag er heel leuke spulletjes voor je huis mee te decoreren, maar ik heb het het uiteindelijk gehouden op spulletjes voor in de keuken, altijd handig. De Flying Tiger in Leuven is echt geweldig: twee verdiepen shopplezier!

Ik heb een beetje een servettenverslaving. Deze geweldige exemplaren hebben een leuk houtprintje en dat kon ik voor 1 euro alvast niet latten liggen.

Ook hebben ze bij Flying Tiger heel degelijke en zware keukenscharen. Ik nam dit exemplaar mee voor 4 euro.

Oké, het is misschien winter aan het worden, maar schattige ijsblokvormpjes kan ik nooit laten liggen en zeker niet voor 2 euro.

Als laatste nam ik deze Chinese stokjes mee, ik wou al langer stokjes om mee te eten, maar vond nooit een paar dat ik klassevol vond. Deze zijn perfect!

De Flying Tiger kan je op de Brusselsestraat 12-14 in Leuven vinden

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!