Home » BEAUTY » 3X nieuw deze zomer bij Braun, Oral-B en Pantene

3X nieuw deze zomer bij Braun, Oral-B en Pantene

P&G komt altijd met veel leuke nieuwigheden op vlak van beauty. Deze zomer verwachten we een nieuw gamma van Braun, Oral-B en Pantene. Benieuwd? Kijk vlug mee!

Voor de ultieme gladde huid hoeven we niet altijd naar de cremepjes te grijpen. Braun heeft hier een heel andere oplossing voor: de Braun Face. Zo innovatief als Braun is, ontwikkelde ze een 2-in-1 product voor het gezicht. Enerzijds verwijdert de extra fijne, hoge-precisie epileerkop zelfs de kortste haartjes en anderzijds reinigt de extreem zachte reinigingsborstel de huid grondig. In een handomdraai verwissel je de twee koppen, voor een volledige reiniging.

Het voordeel van de epilator is de precisie om zelfs donshaartjes op het gezicht te verwijderen, zonder pijn. De zachte haartjes op je kaaklijn zijn dan wel niet zichtbaar, maar je bent ze toch liever kwijt dan rijk.

Van reinigingsborstels zijn we al eventjes fan, dus dit is zeker een waardige toevoeging. Deze bevat 10.000 fijne haartjes om de huidporiën grondig te reinigen. De Braun Face 2-in-1 verschijnt in verschillende kits. Deze bevatten accessoires als: een etui, verlichte spiegel en beschermkap. Afhankelijk van de accessoires kost hij tussen de 69 en 89 euro. Hij zal vanaf september 2014 in de meeste elektrowinkels liggen.

Ook erg aantrekkelijk is het nieuwe gezicht van Braun. Niemand minder dan Jessica Alba leidt de campagne van #BREAKFREE, waarbij vrouwen volop vertrouwen in zichzelf vinden. Een zelfzekere vrouw is immers een mooie vrouw!

Op naar het haarlab, where there was a little chemistry going on.

Na vele jaren onderzoek ontdekte Pantene dat ons kraanwater de oorzaak is van steeds dunner wordend en breekbaar haar. Zij ontdekten dat het koper in ons water hiervan de oorzaak is. Koper zorgt ervoor dat haar oxideert en de sterke banden van keratine in ons haar afbreekt. Het stapelt zich op in het haar doorheen de tijd, waardoor de lengtes van het haar steeds meer koper bevatten en dus breekbaarder worden. Pantene neemt het heft in handen en trekt daarom ten strijde tegen de schade door koper in het water. Zij ontwikkelden de EDDS antioxident damage blocker technologie die het haar niet alleen beschermt tegen koper, maar ook tijdens elke wasbeurt een beetje koper uit het haar haalt. Het effect hiervan is een gezondere coupe na elke wasbeurt. Pantene voegt de EDDS technologie toe aan al haar shampoos en stelt ze beschikbaar vanaf eind augustus.

Klinkt erg promising!

Als laatste komt Oral-B uit met twee nieuwigheden, hier trots voorgesteld door onze eigen Virginie Claes. Ten eerste ontwikkelde Oral-B een nieuw borsteltje: de Oral-B Crossaction. De haartjes van deze borstel hebben verschillende lengtes, waardoor ze het volledige tandoppervlak perfect kunnen reinigen. Verder staan de haartjes in een hoek van 16 graden: de CrissCross technologie, wat de moeilijke ruimtes tussen tanden beter bereikt en tandplak aan kan pakken. De opzetborstels zullen vanaf midden augustus beschikbaar zijn aan een adviesprijs van 14,99 euro voor een set van 2.

De volgende verrassing van Oral-B staat de geeks onder ons zeker aan! Tanden poetsen wordt vanaf nu een stuk aangenamer met een app. Oral-B brengt hierbij de Smartseries uit: elektrische tandenborstels met Bluetooth die in connectie staan met de app. Deze geeft je een beter inzicht in jouw manier van tanden poetsen door dagelijkse statistieken te tonen. Poets je te hard, te zacht, niet verspreid genoeg of niet lang genoeg; je zult het geweten hebben. Om je toch die aanbevolen dagelijkse 2 minuten te laten poetsen, toont de app je leuke weetjes en het weerbericht. Zo gaat de tijd een stuk sneller om! Verder raadt hij telkens een ideale mondhygiëne aan met reminders om te flossen, mondspoeling te gebruiken en je opzetborstel te verwisselen. De tandenborstels die uitgerust zijn met Bluetooth zijn: Oral-B Pro 6000, Pro 7000 en TriZone 7000. Maar geen schrik, je moet je elektrische tandenborstel niet zomaar te verwisselen om deze app te gebruiken. De app heeft namelijk geluidsherkenning die weet wanneer je elektrisch aan het poetsen bent, zodat hij werkt met elke elektrische tandenborstel van Oral-B. De app is vanaf mei 2014 beschikbaar op IOS en vanaf juli op Android.

Kijken jullie ook zo uit naar deze producten? Een uitgebreide review staat al voor jullie op de planning!

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!