Home » BEAUTY » Nieuw bij Lush: Glow Sticks

Nieuw bij Lush: Glow Sticks

Nieuw bij Lush: Glow Sticks

“Glow to the gods” is mijn motto. Net daarom ben ik superbenieuwd naar de nieuwe Glow Sticks van Lush!

First things first, de Glow Sticks zijn cruelty-free én vegan, zoals we dat gewend zijn van Lush. Bovendien bevatten de highlighters geen plastic glitters: da’s uiteraard beter voor de natuur. Verder ben ik ook niet zo’n fan van chunky glitters in highlighter.

Geen plastic dus, maar wel synthetische mica wordt gebruikt voor een mooie gloed. Dat heeft een uniforme finish zonder ruwe randjes, doordat het zuiverder en helderder is dan natuurlijke mica. Bovendien bevatten de Glow Sticks heel wat goeds, zoals argan- en extra virgin kokosolie uit Marokko en Indonesië. Een deel van de winst wordt trouwens gebruikt voor educatieve en werkgerelateerde projecten ter ondersteuning van vrouwen en kinderen in die landen.

Glow Sticks

De lijn bestaat uit 5 tinten: daarvoor liet het merk zich inspireren door de gekleurde veren van vogels. Resultaat? 5 verrassende highlighters: van subtiele tinten zoals champagne, roze en peach tot extravagante kleuren zoals blauw en paars. Daarnaast zijn de Glow Sticks multifunctioneel: gebruik ze op de wangen, lippen, ogen of het wenkbrauwbot.

Swatches

De Glow Sticks vind je nu op de website van Lush voor € 14,95. Let op: ze zijn Limited Edition en dus maar 1 maand te koop!

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO