Home » BEAUTY » Nieuw geurtje: Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Nieuw geurtje: Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Nieuw geurtje: Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Onlangs verwende ik mezelf na 6 jaar(!) nog eens met een flesje parfum. Bij Planet Parfum viel ik als een blok voor Daisy Dream Blush van Marc Jacobs.

Parfum uitkiezen blijft iets moeilijks: ook al kan je alles online bestellen, ik wil een geur toch eerst ruiken voordat ik het koop. Super vervelend ook als parfumeries hun geuren achter slot en grendel zetten. Smell before you buy is mijn motto.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush verpakking

Gelukkig hebben ze bij Planet Parfum in Genk wel alle geurtjes mooi uitgestald om eens te proberen. En zo viel ik head over heels voor Marc Jacobs Daisy Dream Blush.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush parfum

Dit limited edition parfum opent met een frisse mix van viooltjes, waterlelie en bergamot. Daarna volgt een fleurige combinatie van fresia, roos en lelietje-van-dalen. Muskus en vetiver vormen de warme basis van de geur. Kortom, een zeer zachte en frisse geur, just the way I like it.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush flesje

De flacon is trouwens ook echt prachtig. Het transparant flesje en de zilverkleurige dop werden volledig versierd met roze bloemen. Op de dop werden de bloemen afgewerkt met gouden studs.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush dop

Marc Jacobs Daisy Dream Blush vind je voor €72,50 (50 ml) bij Planet Parfum.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO