Home » BEAUTY » Nieuw: Kruidvat Brow Tattoo

Nieuw: Kruidvat Brow Tattoo

Nieuw: Kruidvat Brow Tattoo

Nieuw in het gamma van Kruidvat is de semi-permanente Brow Tattoo kleuring. Ik nam het product voor jullie onder de loep!

Ik was al langer benieuwd naar zo’n producten, maar de prijs hield me eigenlijk altijd tegen om mijn vertrouwde brow pencils in te ruilen voor iets permanenter. De brow tattoo is een plakkerige gel die na 20 minuutjes opdroogt tot een peel-off rubberachtige substantie. Het resultaat zou tot 5 dagen moeten blijven! Dat lijkt me interessant en vooral tijdsbesparend ‘s morgens.

bt03

Ik ging voor de kleur Taupe: dit lijkt donker, maar is eigenlijk perfect voor (donker)blondjes tot lichte brunettes zoals mezelf. En no worries, de kleur die je in de tube ziet, blijft niet zo op je brows. Hoe ga je nu te werk? Zorg ervoor dat je brows in proper en droog zijn en kam ze alvast eens goed door met een spoolie. Ik heb redelijk dikke wenkbrauwhaartjes, dus ik kam ze altijd al even in de juiste richting.

bt01

Hierna ga je aan de slag met de gel: breng een royale laag aan met de applicator. Deze mocht voor mij trouwens net iets preciezer werken. Aangezien ik nogal dikke brows heb, geraakt de gel met dit borsteltje niet tot aan mijn huid of tussen de haartjes en dat is natuurlijk wel de bedoeling. Ik gebruik daarom een fijner kwastje: dat brengt de gel iets beter aan in mijn wenkbrauwen én voor het precisiewerk bij het staartje van je wenkbrauw werkt dit net iets prettiger. Daarna laat je de gel tot 20 min droger (korter mag ook, maar dan is de kleur lichter, perfect voor blondjes). Daarna kan je beginnen peelen: wrijf met je vinger of een doekje de gel weer los. De eerste keer duurde dit bij mij wel iets langer dan verwacht, want de gel plakte echt wel goed aan mijn haartjes.

Het resultaat mag er wel zijn, vind ik! Mijn wenkbrauwen zijn voller en egaal ingekleurd. De brow tattoo bleef hier zo’n 3 dagen mooi zitten. Tijdens het douchen verloor ik toch een beetje kleur, zelfs zonder wrijven. Al bij al wel een mooi resultaat voor weinig moeite. Bovendien is het ook tijdsbesparend in de ochtend, want geen potloodje meer nodig.

Je vindt de Kruidvat Brow Tattoo vanaf nu in 2 kleuren voor € 5,99.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be