Home » BEAUTY » Nieuwigheden in de badlijn van Dille & Kamille

Nieuwigheden in de badlijn van Dille & Kamille

Nieuwigheden in de badlijn van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille vind je heel wat fijns voor in de keuken, maar ook voor in bad! Onlangs voegde het merk zelfs 3 nieuwe geuren en heel wat nieuwe producten zoals lippenbalsem, gezichtsmaskers en zeepjes toe aan hun assortiment.

Dille & Kamille inspireerde zich voor de nieuwe geuren op aromatherapie. Zo kwamen ze op de proppen met 3 nieuwe geuren: Amandel & Honing, Vijg & Roos en Groene Thee & Gember. Amandel & Honing lijkt mij alvast een topcombinatie: beide ingrediënten doen namelijk heel wat goeds voor je huid!

Naast deze nieuwe geuren introduceert het merk ook heel wat nieuwe producten. Zo kon je bij Dille & Kamille al terecht voor douchegel, handcrème, scrub, bodylotion en bodycrème. Daarbovenop vind je er nu ook massageolie, bodymist, handzeep én lippenscrub. Bij al deze producten staat trouwens het gebruik van natuurlijke ingrediënten voorop!

Nieuwe geuren én producten voor de badlijn van Dille & Kamille

De leukste toevoeging aan het assortiment? Dat moeten toch wel de handzeepjes zijn: komen in heel wat geuren, kleuren én vormen. Van een lieflijk hart tot een schattige kat, niets is te gek! De zeepjes zelf zijn op basis van olijfolie en verder palmolievrij, puur plantaardig en gekleurd met kleipoeder. Zeker niet mis om in je gastentoilet te hebben liggen.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO