Home » BEAUTY » Nieuwe make-upjes bij The Body Shop

Nieuwe make-upjes bij The Body Shop

Nieuwe make-upjes bij The Body Shop

Heel wat nieuwe make-upjes bij TBS deze zomer! Ik testte voor jullie de nieuwste matte foundation, een setting spray, een prachtige highlighter en een instamatte cream uit! Bovendien allemaal 100% vegan!

De Matte Clay foundation heeft een fijne, dunne textuur die goed uitsmeert maar tegelijkertijd ook goed dekt. De matte finish is helemaal perfect voor mij, de kleur 026 Dune is qua lichtheid goed, alleen is de ondertoon iets te geel voor mezelf. Gelukkig is hij (vanaf september) wel beschikbaar in 10 kleuren: van heel licht tot heel donker. Hij bevat teatree, wat een zuiverende werking heeft, en dankzij de matterende Ghassoul klei blijf je tot wel 24u lang shine proof. Een lange werkdag overleefde hij bij mij zeker en de finish is lekker zacht en ultra mat op je huid. Afpoederen is bijna niet nodig. The Body Shop zou The Body Shop niet zijn als er aan dit nieuwe goedje geen goed doel hing: bij elke aankoop help je mee een bio-brug te herstellen tussen twee nationale parken in India.

Ook de Fresh Nude Foundation Brush is een nieuwe favoriet: de zachte haren brengen het goedje gelijkmatig en streepvrij aan! Met ronde bewegingen buff je het product op je gezicht en brengt het mooi en egaal aan in een dun laagje (dat zeker op te bouwen is).

De Illuminating Drops of Glow is misschien wel mijn favoriet uit het nieuwe gamma. Het is een vloeibare highlighter die je over je make-up of gewoon zo aanbrengt op je gezicht. Je kan ook enkele druppels toevoegen aan je foundation voor een extra dewy finish! In de zomer gebruik ik echt graag highlighter en dan is dit lief roze kleurtje perfect. De substantie is dun, maar ook weer goed op te bouwen tot het gewenste effect. Aanbrengen doe ik deppend met mijn vingertoppen.

Ook de Instamatte is een multi-functioneel product. Deze ultra matterende gel kan je aanbrengen op shiny plekjes op je gelaat of over een lipstick om het een mat effect te geven. Dat deed ik hierboven trouwens (links met Instamatte – rechts zonder). Matte lipsticks en creams zijn mijn fave, dus dan is dit goedje echt heel handig. De substantie is ZO zacht, I love it!

tbs06

Voor de laatste stap in je make-up routine is er de nieuwe Aloe Vera setting spray. Lekker verfrissend én je make-up is meteen gefixeerd. De setting spray hydrateert je huid en zorgt ervoor dat je make-up mooi op z’n plaats blijft. Hij verstuift fijn en droogt snel op.

De Matte Clay foundation vind je voor € 13 (30 ml), de Fresh Nude Foundation Brush € 17, de Illuminating Drops of Glow voor € 16 (15 ml), de Instamatte voor € 15 (10 ml) en de Setting Spray voor € 11 (60 ml) bij The Body Shop. Naar welk product kijk jij het meeste uit?

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be