Home » FASHION » Nieuwe winkel in Leuven: Les Bourgeoises

Nieuwe winkel in Leuven: Les Bourgeoises

Ik ben altijd blij met nieuwe winkels in mijn hometown Leuven. Onlangs stootte ik op een schattig boetiekje, Les Bourgeoises. Perfect voor dames die van mooie kleren en schoenen houden met net dat tikje meer!

Les Bourgeoises is, zoals de naam al doet vermoeden, een Waalse kledingketen. Het merendeel van hun winkels ligt dan ook in Wallonnië (Waterloo, Ukkel, Namen & Charleroi to name a few), maar ook in Brussel, Leuven en Parijs zijn er filialen. Les Bourgeoises biedt Parijse mode en accessoires aan tegen betaalbaar prijsjes, iets waar wij van MllsDeMode enkel blij van kunnen worden ;-).

Je vindt er heel wat hippe, maar minder bekende merken terug. Daardoor zijn hun kleren alvast unieker wat je in grote ketens koopt.

Ik kocht er deze schattige sandalen in fluo roze/oranje van Les Tropeziennes! Schattig, comfortabel en met een prijs van €50, niet veel voor leren sandalen.

Geraak je niet tot in één van hun winkels? Goed nieuws, Les Bourgeoises heeft ook een online shop! Check ook hun website voor meer info over de verkooppunten.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!