Home » BEAUTY » Nivea Winter Care 2017

Nivea Winter Care 2017

Nivea Winter Care 2017

Nu dat de vrieskou officieel in het land is, kan je je huid maar beter goed verzorgen. Good old classic Nivea staat altijd klaar om daarbij te helpen, met een nieuwe formule.

Die nieuwe formule hydrateert je huid nu maar liefst tot 48u, dankzij een verzorgend Nivea serum, zonder parabenen. Dit serum bevat onder andere verzorgende oliën die je huid verzachten en helpen herstellen. Er zitten ook lipiden in die het vocht veel langer vasthouden. Zo verdampt het water minder makkelijk en is de huid beter beschermd tegen uitdroging, waardoor ze veel langer gehydrateerd blijft! Vooral de witte Express Body Lotion, die nog sneller intrekt, is echt mijn beste vriend! Heb je een hele droge huid, dan is de blauwe Body Milk met extra amandelolie helemaal jouw ding. Het pompsysteem werkt ook gemakkelijk en hygiënisch!

nv02

Het toegevoegde serum is niet het enige dat nieuw is. De Nivea handcrèmes kregen ook een hele nieuwe look & verpakking aangemeten. Ik vind ze er mooi en luxe uitzien! Het 75 ml formaat is ideaal voor in een grote handtas of voor op je bureau! Ook deze tubes werden verrijk met amandelolie voor extra hydratatie tijdens de koude dagen. De crèmes bevatten glycerine, voor nog meer zachtheid, en zijn vrij van parabenen en minerale oliën. In het assortiment zitten 5 varianten waarvan ik er al 2 mocht uittesten: de Verzorgende & Repair variant. De Verzorgende variant is er eentje met extra amandelolie en de typische Nivea geur. De Repair variant is er eentje voor wanneer je pollekes op z’n droogst zijn. De textuur van deze is iets rijker en dikker, plus verrijkt met Dexpanthenol, dat het trekkerige, droge gevoel vermindert en 24u lang beschermt.

De Nivea Body Milk en de de Body Lotion vind elk je voor € 5,39 (400 ml) bij de drogisterij of de supermarkt. Voor de handcrème betaal je € 3,75. De Repair & Care en de Anti-Age met Q10 varianten zijn wel iets duurder: € 4,25 en € 4,65 respectievelijk.

Graphic designer. Could've been a character in Mad Men. Loves everything about branding and design. America lover.

http://www.latanie.be