Home » BEAUTY » NYX Epic Ink Liner

NYX Epic Ink Liner

NYX  Epic Ink Liner

Toen ik onlangs bij DM was stootte ik op deze waterproof NYX Epic Ink Liner. Als eyelinerverslaafde kon ik niet anders dan deze niet mee te nemen, want NYX en waterproof? I’m in!

NYX  Epic Ink Liner

Zonder twijfel is dit de fanciest eyeliner die ik al heb gebruikt. Hij komt in een apart kartonnen doosje. De eyeliner zelf in zwart verpakt met een klikdopsel.

NYX  Epic Ink Liner

De eyeliner heeft een soort van vilten stift punt, maar ik ben niet zeker dat het vilt is, want na 3 maand elke dag te gebruiken, is hij nog niet uitgedroogd. De tip is heel spits en dun, je kan dus heel makkelijk lijntjes trekken. Afhankelijk van hoe hard je duwt, krijg je een dikkere of dunnere lijn. Hij is ook heel flexibel, waardoor je de vorm van je ooglid makkelijk kan volgen.

NYX  Epic Ink Liner

Ik kan met deze eyeliner enorm snel en enorm mooi een dun lijntje trekken. Vanaf het eerste gebruik was ik verkocht! Ook is hij waterproof, maar ik merk wel dat hij niet smudgeproof is. Als ik hem heel de dag op heb en ‘s avonds in mijn ogen wrijf, komt hij wel wat los… Maar op zich geen ramp, want ik wrijf bijna nooit in mijn ogen overdag.

NYX  Epic Ink Liner


Je kan deze bij NYX kopen voor zo een 10,50 euro.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!