Home » BEAUTY » NYX HD Studio Concealer

NYX HD Studio Concealer

NYX HD Studio Concealer

Af en toe heb ik last van wallen en dan heb je concealer nodig. Ik had al heel veel goeds gehoord van de NYX HD Studio Concealer, dus besloot ik hem te testen.

Dit zegt NYX zelf over de HD Studio Concealer:
Bedekt imperfecties, verkleuringen en donkere kringen zonder een cakey of opvallend effect. Het resultaat is een mooie, natuurlijke dekking waar je op kan rekenen.

Applicator

Klinkt goed, toch? De concealer komt in een typisch plastic doorschijnend tube. Het product breng je aan met een sponzen applicator. Ik koos voor Porcelain, de tweede lichtste kleur.

Ingrediënten

Qua ingrediënten zitten er natuurlijk siliconen in. Dat had ik wel verwacht, want daardoor blijft het product goed zitten. In kleine beetje, zoals onder de ogen, vind ik dit nu niet heel storend. Er zitten ook verrassend genoeg hydraterende ingrediënten in zoals kokosolie en aloë vera.

Swatch

Op de swatch zie je dat de kleur heel licht is en dat je met een klein beetje al heel ver komt. De toon matcht vrij goed met mijn hand, maar mijn gezicht is altijd bruiner dan mijn lichaam.

Aangebracht

Hierboven zie je links geen concealer en rechts wel. Ik vind het resultaat heel natuurlijk. De concealer dekt goed, zonder cakey te zijn. Het voelt ook heel licht aan. Een ander pluspunt: deze concealer trekt niet in de huidplooien. Dat heb ik nog nooit voor gehad en ik ben onder de indruk!

Je vindt deze concealer bij NYX voor € 6,99.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!