Home » BEAUTY » NYX Precision Brow Pencil

NYX Precision Brow Pencil

NYX precision brow pencil

In de jaren ´90 wilde iedereen fijne wenkbrauwen, maar zijn volle en mooi gestyleerde wenkbrauwen het van het. Zelf ben ik niet gezegend met de perfecte wenkbrauwen en daarom kleur ik ze in: deze keer doe ik dat met het Precision Brow Pencil van NYX.

NYX precision brow pencil

De verpakking is eens iets anders dan die van een typisch wenkbrauwpotlood: er zit een schuine dop op waar de kleur van het potlood op staat. Er zijn 8 kleuren beschikbaar: ik koos voor Espresso. Verder heeft het een typisch spoolie om je wenkbrauwen door te kammen.

NYX precision brow pencil

Het potlood zelf komt eruit door eraan te draaien. Het heeft een brede en platte punt waarmee je makkelijk kan tekenen en inkleuren. Door de platte punt lijken de streepjes echt op haartjes.

NYX precision brow pencil

Het potlood is zacht en er komt veel kleur af. Je drukt er best wel niet te hard op, anders is de kleur vrij donker. Iets té donker voor mij.

NYX precision brow pencil

Links: zonder wenkbrauwpotlood – rechts: met

Het resultaat zijn mooi ingekleurde wenkbrauwen. Het enige nadeel is dat het potlood vrij snel op is, zeker als je het elke dag gebruikt.

Je kan het Precision Brow Pencil voor € 9,45 kopen bij NYX.

Spot je niet snel zonder een lijntje eyeliner. Heeft een haarproductenverslaving in de zoektocht naar de perfecte sulfaatvrije shampoo en silicoonvrije conditioner. Koken, bakken en naaien doet ze ook nog graag. Verder ook nog het trotse baasje van 2 Britse Kortharen!