Home » BEAUTY » NYX purple lips

NYX purple lips

NYX purple lips

Van paars krijg ik maar niet genoeg: er is een reden waarom dat even mijn haarkleur is geweest. Bon, paarse lipstick is my fav en vandaag neem ik 4 paarse lipproducten van NYX onder de loep.

Dol op matte lippen? Dan raad ik je aan om te investeren in matte lippotloden. Die geven je die ultieme matte look, zonder je lippen al te veel uit te drogen. Of dat was toch mijn logica toen ik de Suède Matte Lip Liners van NYX kocht in de kleuren Amethyst en Subversive Socialite.

Swatches

Suède Matte Lip Liner in Amethyst

Suède Matte Lip Liner in Amethyst

Suède Matte Lip Liner in Subversive Socialite

Suède Matte Lip Liner in Subversive Socialite

Amethyst is een felpaarse lip liner met een blauwe ondertoon, terwijl Subversive Socialite donkerpaars is met een roze ondertoon. Beide kleuren vind ik leuk, maar de lip liners zelf blazen me niet omver. De lippotloden zijn vrij droog en glijden dus ook niet echt over je lippen. Het voordeel daarvan is dat het product niet in de lijntjes trekt. Verder brengen de lip liners heel dun aan, waardoor je mijn lippen er dus nog door kan zien. Wel pluspunten voor de finish: die is écht mat.

Liquid Suède Cream Lipstick in Subversive Socialite

Liquid Suède Cream Lipstick in Subversive Socialite

Liquid Suède Cream Lipstick in Oh, Put it on

Liquid Suède Cream Lipstick in Oh, Put It On

An sich zijn de lip liners dus niet wauw, maar je moet ze eigenlijk gebruiken met de Liquid Suède Cream Lipsticks. Daar kocht ik ook 2 exemplaren van, al draag ik ze hier zonder lip liner. Net zoals de lip liner is ook de liquid lipstick in Subversive Socialite donkerpaars met een roze ondertoon. Oh, Put It On is nog donkerder en heeft een blauwe ondertoon. Niet alleen hebben deze lippies een vrij unieke kleur, ze zijn ook creamy, hydraterend en dekken super. Maar liquid lipstick zou ik het niet noemen, omdat ze niet helemaal drogen en blijven vlekken. Na een hapje en drankje moet je het sowieso bijwerken en even checken of het niet is gaan vlekken op je kin.

Ik kocht de Suède Matte Lip Liners voor € 3,90 en de Liquid Suède Cream Lipsticks voor € 7,90 bij NYX.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO