Home » FASHION » Oehlalala: Primark opent flagship store in Antwerpen!

Oehlalala: Primark opent flagship store in Antwerpen!

Oehlalala: Primark opent flagship store in Antwerpen!

Dat Primark een nieuw filiaal ging openen in Antwerpen, dat wisten jullie vast al. Maar nu zijn er eindelijk meer details over de winkel gelost en die details ontdek je hier!

Op 30 april is het eindelijk zo ver: dan doet Primark zijn intrede in het oude pand van H&M op de Meir. En hoe, want de gloednieuwe winkel zal met een oppervlakte van 5900 m², verdeeld over 2 verdiepingen, dé grootste zijn van ons land. Nog wat indrukwekkende cijfertjes? Deze zesde Primark-winkel zal maar liefst 80 kleedkamers, 67 kassa’s en 550 werknemers tellen.

Maar ons is het natuurlijk te doen om de kleding! In de flagship store kan je terecht voor de vrouwen-, mannen- en kindercollecties van het budgetproof merk, maar ook voor beauty, woonspullen en leuke cadeautjes. Gedaan met die teleurstelling dus: als ik een tripje naar Primark heb gepland, check ik altijd de site van het merk. Om dan meestal van een koude kermis terug te keren, omdat m’n filiaal niet alles in stock heeft. Dat probleem lijkt me verleden tijd met deze reusachtige winkel.

Ook leuk: als je even een break nodig hebt tijdens het shoppen, kan je in de winkel gaan chillen in 2 zones met comfortabele bankjes, WiFi en opladers voor je smartphone. De ideale plek om je boze BF te droppen na de zoveelste discussie over hoe je shopt dus! ;-)

En om je helemaal te laten watertanden toon ik je nog enkele van mijn favo items uit de voorjaarscollectie van het merk:

Favo's

Bikinitop: € 7 – Bikinibroekje: € 5 – Oorbellen: € 4 – Crop top: € 12 – Blouse: € 13 – Jurk: € 17 – Broek: € 16 – Hemd: € 13

De flagship store van Primark zal op maandag 30 april vanaf 10u zijn deuren opendoen. Je vindt de winkel op de Meir 22-30.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO