Home » BEAUTY » Oil pulling detox, natuurlijke deo & andere nieuwigheden bij DI

Oil pulling detox, natuurlijke deo & andere nieuwigheden bij DI

Oil pulling detox, natuurlijke deo & andere nieuwigheden bij DI

Ik hou ervan om nieuwigheden te ontdekken bij de drogisterij, daarom ben ik dus fervente bezoeker van de nieuw-pagina bij DI. Deze keer ontdekte ik er heel wat leuks.

Acorelle Care Long Lasting Efficacy Roll-on Deo

Als eerste de Care Long Lasting Efficacy Roll-on Deo van Acorelle. Een hele mond vol, maar basically is dit een natuurlijke deo zonder aluminiumzouten. Natuurlijke deo is all the rage momenteel, maar je vindt het nog niet zo makkelijk in de winkel. Nu dus wel, én het voordeel van deze van Acorelle is dat ie geurt naar moerasspirea, een roosachtige. Vind je bij DI voor € 5,69.

Makeup Revolution Retro Luxe Matte Lip kit

Mijn favo beautyproduct is ongetwijfeld lipstick. Geloof het of niet, maar ik heb nog nooit een lipkit geprobeerd, noch van Kylie Jenner, noch van een ander merk. Ik spotte op the interwebz wel al deze Retro Luxe Matte Lip kit van Makeup Revolution, maar nu liggen die kits dus ook gewoon bij ons in de winkelschappen. Verkrijgbaar voor € 9,99 in 7 kleuren.

Merci Handy Namaste Love & Blotting Paper

Een shinende t-zone als een discobal is wel het laatste wat je wilt. Enter de Namaste Love & Blotting Paper van Merci Handy: ideaal om de glans weg te houden on the go. Het doosje bestaat uit 50 blotting sheets, een poederdonsje en een spiegeltje. Je vindt de kit voor € 5,95 bij DI. Onmisbaar op festivals als je het mij vraagt. ;-)

Merci Handy Oil Pulling detoxkuur

Ook deze Oil Pulling detoxkuur is van Merci Handy. Over oil pulling hebben we het hier al gehad, maar even ter herhaling: met deze methode spoel je elke dag je mond zo’n 20 minuten lang met olie om je lichaam te ontgiften. Klinkt niet bepaald lekker, maar deze detoxkuur maakt dat goed met een muntsmaakje en reinigt de mond zo grondig. Verkrijgbaar voor € 19,90.

WAAM DIY Start Box

Ik ben fan ben van DIY beauty en WAAM duidelijk ook. Het merk komt op de proppen met een DIY Start Box. Dat ligt natuurlijk helemaal in lijn met hun huidig assortiment van verzorgingsproducten die je moet vermengen met je favo olie. In de box zit een mengkom, een doseerglaasje, een lepel, een klopper, een spatel, pipetten en een opbergtasje. Zo wordt die perfecte shampoo creëren een makkie! De box kost € 13,99.

Victoria Secret Pure Seduction Lace Bodymist

Victoria Secret komt naar België … Of toch zo’n beetje, want je vindt nu bij DI de Pure Seduction Lace Bodymist van het merk. De geur combineert rode orchidee en roze guave, voor een zwoel, maar ook fruitig parfum. En omdat het een bodymist is en dus luchtiger is dan een traditioneel parfum, is het ideaal voor de zomerperiode! Beschikbaar voor € 12,99.

Bourjois Blur The Lines Primer

De zoektocht naar een nieuwe primer is gestart nu mijn primer van L.A. Girl bijna op is. Deze Blur The Lines Primer van Bourjois lijkt me een goede kandidaat: hij belooft glad te maken, poriën te verdwijnen en fijne lijntjes te vervagen. Het spul heeft bovendien een mattered effect. De prijs lijkt me ook prima: de primer kost € 13,99.

K-Glo Firming Coconut Bio-Cellulose Face Mask

Eindigen doen we met het Firming Coconut Bio-Cellulose Face Mask van K-Glo. K-beauty vind ik écht fascinerend: keer op keer belanden zo’n producten in mijn winkelmandje en dat zal met dit sheet mask ook zo zijn. Het masker maakt je huid strakker, vervaagt fijne lijntjes en doet een droge, doffe huid herleven in slechts een kwartier! Het masker kost € 5.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO