Home » BEAUTY » Ombre lips met Susperia & Melancholia van Kat Von D

Ombre lips met Susperia & Melancholia van Kat Von D

Ombre lips met Susperia & Melancholia van Kat Von D

Verleid me met een lip duo van Kat Von D en ik ga er graag op in. Deze keer bezweek ik voor het Everlasting Lip Duo Contour Edition met Susperia en Melancholia.

Verpakking

Everlasting Liquid Lipstick in Susperia en Melancholia

Swatches Melancholia & Susperia

In de set zit dus een mini van Melancholia, een roze liquid lipstick, en Susperia, een paarse lippie. Geswatcht lijken beide lippies alvast veelbelovend: 2 prachtige, gepigmenteerde tinten. Al moet ik wel toegeven dat Susperia meer m’n n ding is dan Melancholia.

KVD Everlasting Liquid Lipstick in Melancholia

KVD Everlasting Liquid Lipstick in Melancholia aangebracht

Melancholia is immers een warme lichtroze tint die me spontaan doet denken aan Barbie. Bon, met mijn lichte huid kan dat wel nog werken, maar dit is toch niet mijn favo look.

KVD Everlasting Liquid Lipstick in Susperia

KVD Everlasting Liquid Lipstick in Susperia aangebracht

Susperia is dan weer een warme, heldere paarstint. Deze pakt wel goed uit op mijn lippen en is ook net wat anders dan de duusd paarse lippies die ik al heb.

Gebruiksaanwijzing

Ombre lips

Maar dit lip duo heet niet voor niets de Contour Edition: je moet de 2 eigenlijk combineren voor ombre lips. Daar had ik eigenlijk wel wat schrik voor, want dat leek me niet zo eenvoudig om (goed en mooi) te doen. Maar ombre lips zijn niet zo moeilijk als ik dacht: je moet gewoon je lippen omlijnen met Susperia en de rest opvullen met Melancholia. Het resultaat is zo mooi en ziet er super fancy uit, alsof je major skills hebt. Jep, een toppertje voor mij, dit lip duo!

Ik kocht de Everlasting Lip Duo Contour Edition van Kat Von D voor € 7,9 bij Sephora.fr.

Workaholic met een liefde voor donkere lipstick, kleurrijk haar, kant, Die Hard, punk & BBDO