Home » FASHION » OOTD: All black with a touch of green

OOTD: All black with a touch of green

We all love Indian summer, maar het kan soms best wel vervelend zijn om een geschikte outfit te vinden. Ik koos daarom voor een zwarte combinatie met vele laagjes, want met een ‘all black’ outfit scoor je altijd.

Ik werkte deze outfit af met kleurrijke accessoires. Zo koos ik ervoor om mijn zwarte combo af te werken met blauw-paars-groen-lichtroze oorringen en een donkergroene ring. Waarom ik voor de kleur groen koos? Mijn sneakers hebben een groen accent en ik hou ervan om de lijn helemaal door te trekken.

Om er niet als een compleet zwart vlak uit te zien, besloot ik mijn witte sneakers te dragen. Ze zitten niet alleen ongelofelijk comfortabel, maar ze tillen mijn outfit ook naar een hoger niveau. Samen met dit leuke etnische tasje maken ze het geheel meer speelser.

Mantel: Zara – legging: Esprit – sjaal: H&M – handtasje: Essentiel – zonnebril: Carolina Lemke Berlin – sneakers: Adidas Stan Smith – oorbellen: Gas Bijoux

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.