Home » FASHION » OOTD: Berlin bomber

OOTD: Berlin bomber

De lente is ein-de-lijk daar, Berlijn ontwaakt uit haar lange winterslaap. Time to hipster around in the city of bombers!

“Der Frühling ist wieder da” of de “lente is weer in het land”. Berlijn waakt uit zijn lange winterslaap, want geloof mij: de winter duurt hier echt extreem lang. De bloesems groeien, de bomen krijgen weer blaadjes, de terrasjes en parken vullen zich opnieuw met mensen. En mogen nu veel van die mensen hier in de Duitse hoofdstad een bomberjack dragen. Ik ruilde voor deze zomer mijn groene, langere bomber voor een donkerblauw en korter exemplaar. Deze kocht ik op de mannenafdeling van Zara. Waarom? Ik hou van langere vestjes en oversized. Vrouwenkleding zit meestal te kort voor mijn figuur, dus shop ik soms – no shame – wel eens op de mannenafdeling.

Op de vrouwenafdeling van die Spaanse winkelketen vond ik een leuke, oversized blouse. Ze hebben deze zowel in het wit als in het lichtblauw. De witte kocht ik al, de lichtblauwe volgt waarschijnlijk zeer snel… De blouse zit zo comfortabel en kost amper 20 euro. Een bomberjack en een ripped jeans: a combo made in heaven! Die bomber maakt mijn outfit helemaal af. Zeker in combinatie met mijn zilveren Nike Air Max sneakers. Zij trekken echt de aandacht en zitten zo comfortabel. Words can’t describe it! Deze kocht ik in de outlet van Zalando voor 50 euro terwijl ze nieuw veel meer kosten.

Het handtasje komt van het Duitse merk MCM. Een écht vintage exemplaar. Ik vond het toen ik in mijn mama haar kasten op schattenjacht was. Het tasje blijkt 40 jaar oud te zijn en heeft haar initialen erin staan. Een kanjer van een erfstuk dus! In Duitsland is MCM een heel populair designer merk, dus score score score! Het tasje past op alles en zit ongelofelijk gemakkelijk.

Zonnebril: Ray Ban – blouse: Zara – bomberjack: Zara Homme – handtas: MCM – jeans: Polo Ralph Lauren – sneakers: Nike Air Max

Franse voornaam. Trotse Belg. Berlin based. Grote zus en oudste kind. Nail polish freak. Social media addict. Deadline junkie.